libris.ro

Omar Hayssam : „Machiavelism – Traian Basescu si aghiotantul sau”

Omar Hayssam : „Machiavelism – Traian Basescu si aghiotantul sau”

In anii 2003 si 2004, numele meu a aparut in revista oamenilor de afaceri, Capital Top 300, pentru ca firma mea a devenit cunoscuta in Romania, avand un numar mare de angajați, adica nu era o companie oarecare, ci a devenit cunoscuta datorita seriozitații sale si achitarii de toate obligațiile care ii reveneau.Aceasta apariție a mea in revista a starnit multe invidii si ura din partea unor persoane cu influența si din partea unor persoane care sunt membri in partidele politice existente.

Omar Hayssam : „Machiavelism – Traian Basescu si aghiotantul sau”

De-a lungul timpului, am primit direct si indirect amenințari cu iz politic, dar nu am dat importanța acestui lucru pentru ca respectam legile si niciodata nu m-am gandit ca voi cadea intr-un vartej politic cu interes de promovare si imbunatațiri de imagini personale.

La data de 02.11.2004, in plina campanie electorala, dis de dimineața, am fost luat prin surprindere de un numar mare de polițisti care au inceput sa imi cotrobaie prin casa, si simultan la sediul biroului meu si prin birourile unor apropiați de ai mei dupa acte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dupa descinderile care au avut loc, polițistii au insistat la procurori ca eu sa fiu arestat, dar procurorii s-au opus neavand probe in numele meu. Nu au gasit nimic care sa indice ca as fi facut ilegalitați, in consecința nu au putut satisface asteptarile celor care au inițiat acele perchiziții cu directive politice.

Din acest motiv au recurs la obisnuita metoda de intimidare. Astfel angajați, apropiați, rude si persoane care nu ma cunoasteau au declarat impotriva mea. Tot ceea ce se intampla avea directive politice clare.

Pe data de 03.11.2004 dupa descinderile si nelinistea care s-a creat in jurul meu, a aparut la biroul meu cetațeanul Mohammad Yassin, la vremea respectiva nestiind cine este acesta. S-a prezentat ca fiind Vice-Presedintele Uniunii Arabilor din Romania, si ca are cunostința de descinderile care au avut loc in urma cu o zi. Astfel, Mohammad Yassin si-a folosit poziția ca paravan erijandu-se intr-un aparator al cetațeniilor de origine araba. Mi-a spus ca in baza declarațiilor, mi se pregateste un dosar mare.
Mohammad Yassin s-a oferit sa ma ajute sa imi rezolv problema cu acest dosar, susținand ca il cunoaste pe Traian Basescu care ar fi dispus sa intervina dupa ce va fi ales presedinte.

Mi-a povestit ca il cunoaste pe Traian Basescu de mult timp, de cand era capitan de vas si ca de fapt Basescu se cunoaste cu tatal lui, care lucra in portul Tartous, din Siria, si a lucrat cu acesta in operațiuni de contrabanda cu țigari, bauturi si altele, iar atunci cand Basescu avea curse pe vapor inspre Siria, ii dadea marfa pe care o avea, apoi lua alta marfa la schimb. Astfel s-au desfasurat relațiile intre Mohammad Yassin si Traian Basescu.

Ca sa para credibil, Mohammad Yassin mi-a divulgat amanunte despre relația lui cu Basescu. Mi-a spus ca in perioada in care era primarul Bucurestiului, l-a dat acestuia cateva imobile si spații comerciale, printre care casa si sediul biroului lui din strada Comana, nr.19, sector 1, si un spațiu comercial cu o suprafața de 580 m2 pe Calea Grivitei, la nr. 198-200, sector 1.

[tp_product id=”194100786″ feed=”396″]

Mohammad Yassin mi-a cerut sa renunț la calitatea mea de membru PSD, si sa ma alatur PD-ului, sa-l sprijin financiar in campaniile electorale. I-am spus ca nu voi renunța la calitatea mea de membru, deoarece poziția mea din PSD nu poate influența cursa pentru Prezidențiale, insa nu mi-a dat de ales decat sa sprijin PD-ul financiar.

Am inceput sa ma intalnesc cu Mohammad Yassin zilnic, alaturi de mine aflandu-se la discuții si Mohamed Munaf. Mohammad Yassin se plangea mereu ca in partid nu sunt bani si ca el si-a cheltuit toți banii sprijinind partidul si alegerile. Discuta cu Basescu la telefon zilnic, in fața mea. Acesta discuta de asemenea cu Elena Udrea si Emil Boc si era evident ca avea legaturi puternice cu acestia.

Am decis sa donez PD-ului echipamente medicale in valoare de peste 100.000 de dolari americani. Am achiziționat aceste echipamente si le-am dus la sediul PD-ului din strada Modrogan nr.1, sector1, eu impreuna cu Mohamed Munaf si Mohammad Yassin. Acolo ne-am intalnit cu George Albu, caruia i-am spus ca aceasta este o donație pentru partid. Acesta mi-a mulțumit si i-a dat soferului camionului o adresa din Targoviste, spunandu-i sa duca echipamantele medicale la acea adresa. Am plecat desigur fara nicio chitanța ca de fiecare data..

Va urma,
Echipa de aparare.

Sursa:

[1] Hayssam Omar

Omar Hayssam : "Machiavelism - Trăian Băsescu şi aghiotantul său", foto: facebook.com/pages/Hayssam-Omar/
Omar Hayssam : „Machiavelism – Trăian Băsescu şi aghiotantul său”, foto: facebook.com/pages/Hayssam-Omar/

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info