Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România va invita la actiunile si concursurile ce vor avea loc in aceasta vara

Vă invităm la acţiunile Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România din această vară şi la două concursuri internaţionale în această primăvară. Din ţară poate participa oricare învăţător, profesor sau educatoare care este membru AGIRo sau se înscrie acum în asociaţie. De peste hotare vor participa peste 400 colegi. Peste câteva zile vă vom comunica şi costurile pe care încă le negociem cu furnizorii (ca şi în fiecare an vor fi variante între 35 şi 90 lei de persoană/zi dar şi locuri gratuite).

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România va invita la actiunile si concursurile ce vor avea loc in aceasta vara

Acum, pentru a vă putea planifica deja concediile, vă prezint doar:

AGENDA AGIRO PENTRU VARA 2015

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

I. Şcoală de Vară la Chişinău în zilele 24-26 iulie şi/sau Eforie Sud în perioada 26-29 iulie 2015. Probabil că pe traseul Chişinău-Eforie Sud vom vizita şi o şcoală românească din regiunea Odessa din Ucraina (probabil în Reni).

II. Congresul al XXXVII-lea al Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România şi al Cadrelor Didactice Române de peste Hotare” de la Cluj-Napoca în perioada 18-22 august 2015, cu o vizită în 22 august la o şcoală românească din Solotvino (regiunea Transcarpatia/Maramureşul de Nord-Ucraina). În 2015 Clujul este Capitală Culturală Europeană pentru Tineret. Pentru o mare parte dintre cei care ajung în ultima zi de congres la Solotvino poate să le fie convenabilă şi întoarcerea acasă prin Cernăuţi.

III. Vă recomandăm să vă înscrieţi în mai-iunie şi la concursurile internaţionale:

a) Concursul Internațional ,,Limba română – dialog intercutlural pedagogic fără frontiere”. La concurs pot participa (trimiţând pe e-mail articole, desene sau clipuri video) cadre didactice sau echipe şcolare alcătuite din cadre didactice, elevi, părinţi. Câștigătorii Concursului vor primi invitație de participare la Școala de vară care va avea loc pe data de 24-26 iulie 2015, în orașul Chișinău, Republica Moldova. Toți participanții, indiferent de rezultatul la Concurs vor fi premiați cu diplome și certificate de participare. Amănunte găsiţi accesând linkul de mai jos:
http://invatatorul.md/…/207-concurs-internaional-limba-romn…

b) Concurs internaţional de reviste şcolare pentru ciclul primar, gimnazial şi liceal-ediţia a V-a (şi online) în perioada 1 mai 2015-25 mai 2015 – data poştei sau data expedierii revistei prin e-mail. Linkul de mai jos duce la regulamentul concursului destinat celor din ţară şi de peste hotare:
http://www.scoala.seitin.ro/concurs/m_anunt.php…#

IV. Poate deveni membru al Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România trebuie să fiţi profesor, învăţător sau educatoare şi să achitaţi cotizaţia anuală de 25 lei care se achită prin ordin de plată sau mandat poştal completând următoarele date: Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România, CEC Bank Arad (sucursala Bdul. Revoluţiei nr. 5-7), cont IBAN RO32CECEAR0137RON0355948, cod fiscal 23564572. După achitarea cotizaţiei să îmi trimiteţi mesaj pe e-mail pe adresa asociatiainvatatorilor@gmail.com în care să precizaţi suma depusă şi pentru cine s-a achitat cotizaţia.

[tp_product id=”205289704″ feed=”3562″]

Cei care ne trimit scanat la asociatiainvatatorilor@gmail.com al doilea exemplar al formularului 230 ataşat mai jos cu numărul de înregistrare de la ANAF (Agenţia naţională de Administrare Fiscală) şi care atestă că redirecţionează 2% din impozitul pe anul 2014 sunt scutiţi de cotizaţie. Completaţi doar capitolul I al formularului şi semnaţi jos, la ,,contribuabil”. Puteţi la alegere: a)să depuneţi personal până în 25 mai documentul la ANAF-ul de pe raza domiciliului dv sau b)să îl trimiteţi până în 25 mai prin poştă prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire la ANAF-ul de pe raza domiciliului dvs. Adresa pe raza careia aveti domiciliul o puteţi găsi folosind linkul
https://www.anaf.ro/…/struct…/afisare_sediu_unitate_fiscala/

Membri ai AGIRo sunt şi colegii înscrişi în asociaţiile/sucursalele judeţene în cazul în care aceste structuri şi-au achitat cotizaţia anuală de 200 lei/asociaţie sau de 100 lei/sucursală.

Cu bine,
Viorel Dolha,
preşedinte al Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România
0723259290, 0744195155
PS.

a) Imagini de la congresul AGIRo din vara trecută, la care au participat peste 1500 cadre didactice, puteţi vedea accesând linkul:
http://invatatori.ro/…/…/25/congresul-agiro-2014-in-imagini/

b) În 30 iunie, în Arad va avea loc Simpozionul Internaţional ,,Portrete de dascăli”.

Sursa:

[1] Viorel Dolha

Asociaţia Generala a Învăţătorilor din România invita la actiunile si concursurile ce vor avea loc in aceasta vara, foto: Viorel Dolha
Asociaţia Generala a Învăţătorilor din România invita la actiunile si concursurile ce vor avea loc in aceasta vara, foto: Viorel Dolha

 

 

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
12


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânismContact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Inginerul Ioan Bujoiu, un om demn, însetat după adevăr și dreptate

lun mai 25 , 2015
Voi povesti un mic episod al cărui unic martor am fost eu și care cred că este concludent. Mă găseam într-o dimineață cu Bujoiu în birou. A intrat un maior în uniformă, s-a recomandat inspector al ministerului de interne și ne-a întrebat: ”Care este inginerul Bujoiu?”Când Bujoiu s-a ridicat în […]
Inginerul Ioan Bujoiu, un om demn, însetat după adevăr și dreptate, foto: magazincritic.ro

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Breaking News