RSS

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

Cameleonicul primar al Iașului d…

Un an care ar trebui…

O rezoluție pentru admiterea Rom…

Marți, 11 decembrie …

Deputatul Remus Borza: "Este ina…

Deputatul Remus Adri…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România va invita la actiunile si concursurile ce vor avea loc in aceasta vara

Print Friendly, PDF & Email

Vă invităm la acţiunile Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România din această vară şi la două concursuri internaţionale în această primăvară. Din ţară poate participa oricare învăţător, profesor sau educatoare care este membru AGIRo sau se înscrie acum în asociaţie. De peste hotare vor participa peste 400 colegi. Peste câteva zile vă vom comunica şi costurile pe care încă le negociem cu furnizorii (ca şi în fiecare an vor fi variante între 35 şi 90 lei de persoană/zi dar şi locuri gratuite).

Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România va invita la actiunile si concursurile ce vor avea loc in aceasta vara

Acum, pentru a vă putea planifica deja concediile, vă prezint doar:

AGENDA AGIRO PENTRU VARA 2015

I. Şcoală de Vară la Chişinău în zilele 24-26 iulie şi/sau Eforie Sud în perioada 26-29 iulie 2015. Probabil că pe traseul Chişinău-Eforie Sud vom vizita şi o şcoală românească din regiunea Odessa din Ucraina (probabil în Reni).

II. Congresul al XXXVII-lea al Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România şi al Cadrelor Didactice Române de peste Hotare” de la Cluj-Napoca în perioada 18-22 august 2015, cu o vizită în 22 august la o şcoală românească din Solotvino (regiunea Transcarpatia/Maramureşul de Nord-Ucraina). În 2015 Clujul este Capitală Culturală Europeană pentru Tineret. Pentru o mare parte dintre cei care ajung în ultima zi de congres la Solotvino poate să le fie convenabilă şi întoarcerea acasă prin Cernăuţi.

III. Vă recomandăm să vă înscrieţi în mai-iunie şi la concursurile internaţionale:

a) Concursul Internațional ,,Limba română – dialog intercutlural pedagogic fără frontiere”. La concurs pot participa (trimiţând pe e-mail articole, desene sau clipuri video) cadre didactice sau echipe şcolare alcătuite din cadre didactice, elevi, părinţi. Câștigătorii Concursului vor primi invitație de participare la Școala de vară care va avea loc pe data de 24-26 iulie 2015, în orașul Chișinău, Republica Moldova. Toți participanții, indiferent de rezultatul la Concurs vor fi premiați cu diplome și certificate de participare. Amănunte găsiţi accesând linkul de mai jos:
http://invatatorul.md/…/207-concurs-internaional-limba-romn…

b) Concurs internaţional de reviste şcolare pentru ciclul primar, gimnazial şi liceal-ediţia a V-a (şi online) în perioada 1 mai 2015-25 mai 2015 – data poştei sau data expedierii revistei prin e-mail. Linkul de mai jos duce la regulamentul concursului destinat celor din ţară şi de peste hotare:
http://www.scoala.seitin.ro/concurs/m_anunt.php…#

IV. Poate deveni membru al Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România trebuie să fiţi profesor, învăţător sau educatoare şi să achitaţi cotizaţia anuală de 25 lei care se achită prin ordin de plată sau mandat poştal completând următoarele date: Asociaţia Generală a Învăţătorilor din România, CEC Bank Arad (sucursala Bdul. Revoluţiei nr. 5-7), cont IBAN RO32CECEAR0137RON0355948, cod fiscal 23564572. După achitarea cotizaţiei să îmi trimiteţi mesaj pe e-mail pe adresa asociatiainvatatorilor@gmail.com în care să precizaţi suma depusă şi pentru cine s-a achitat cotizaţia.

[tp_product id=”205289704″ feed=”3562″]

Cei care ne trimit scanat la asociatiainvatatorilor@gmail.com al doilea exemplar al formularului 230 ataşat mai jos cu numărul de înregistrare de la ANAF (Agenţia naţională de Administrare Fiscală) şi care atestă că redirecţionează 2% din impozitul pe anul 2014 sunt scutiţi de cotizaţie. Completaţi doar capitolul I al formularului şi semnaţi jos, la ,,contribuabil”. Puteţi la alegere: a)să depuneţi personal până în 25 mai documentul la ANAF-ul de pe raza domiciliului dv sau b)să îl trimiteţi până în 25 mai prin poştă prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire la ANAF-ul de pe raza domiciliului dvs. Adresa pe raza careia aveti domiciliul o puteţi găsi folosind linkul
https://www.anaf.ro/…/struct…/afisare_sediu_unitate_fiscala/

Membri ai AGIRo sunt şi colegii înscrişi în asociaţiile/sucursalele judeţene în cazul în care aceste structuri şi-au achitat cotizaţia anuală de 200 lei/asociaţie sau de 100 lei/sucursală.

Cu bine,
Viorel Dolha,
preşedinte al Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România
0723259290, 0744195155
PS.

a) Imagini de la congresul AGIRo din vara trecută, la care au participat peste 1500 cadre didactice, puteţi vedea accesând linkul:
http://invatatori.ro/…/…/25/congresul-agiro-2014-in-imagini/

b) În 30 iunie, în Arad va avea loc Simpozionul Internaţional ,,Portrete de dascăli”.

Sursa:

[1] Viorel Dolha

Asociaţia Generala a Învăţătorilor din România invita la actiunile si concursurile ce vor avea loc in aceasta vara, foto: Viorel Dolha

Asociaţia Generala a Învăţătorilor din România invita la actiunile si concursurile ce vor avea loc in aceasta vara, foto: Viorel Dolha

 

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline