fbpx

RSS
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

In mod nedemocratic, Platforma DA nu accepta unionismul in discursul public. Oare de ce?

Print Friendly, PDF & Email

IN MOD NEDEMOCRATIC, UNIONISMUL NU ESTE ACCEPTAT DE PLATFORMA ”DA” IN DISCURSUL PUBLIC

Și asta e grav. Pentru ca dupa 24 de ani, noi ne temem de libertatea de exprimare, de pluralismul de opinii. Dar fara drepturile și libertațile fundamentale ale omului nu poți construi nimic durabil.

Noi, unioniștii, PNL, adepții și simpatizanții noștri, am demonstrat in instanța de judecata ca unionismul este constituțional. Sunt publicate toate actele emise de justiția naționala și Poziția Curții Constituționale, in temeiul precedentelor CEDO, in baza CvEDO, care pune in fața – prin art.10 și 11, – libertatea de exprimare. Aceste articole au justificat și arderea portretelor unor politicieni – http://www.pavlicenco.md/2012/11/02/pentru-juristi-si-politicienii-antiunionisti-cititi-si-luati-aminte/

De aceea, NIMENI, NICI CHIAR DE DRAGUL RECUPERARII UNUI MEGAFURT, NICI DE DRAGUL UNEI VIZIUNI NU ȘTIU CARE EUROPENE, nu are dreptul, din orice alte rațiuni inventate și mulate pe niște interese neclare, ca sa nu spunem ascunse, sa considere ca MESAJUL UNIONIST ESTE EXCLUSIVIST, CA NU ARE DREPTUL LA EXISTENȚA ȘI CA TREBUIE EXCLUS DIN SPAȚIUL ȘI DIN DISCURSUL PUBLIC.

Oamenii, la inceput, VORBESC, adica iși exercita dreptul la libera exprimare. Și convin, de exemplu, sa se constituie intr-un stat, sa instituie un stat, ca sa iși organizeze și sa iși administreze viața și existența. Dar daca acest stat, prin guvernanții puși sus ca sa gestioneze treburile publice, nu ii face fericiți, ci ii calicește și ii distruge, le omoara copiii și semenii, OAMENII AU DREPTUL SA DISCUTE, IN BAZA LIBERTAȚII DE EXPRIMARE, INCLUSIV SUBIECTUL DE A FACE CEVA CU ACEST STAT.

(…)

EXACT STATALISMUL, STATALITATEA ȘI MOLDOVENISMUL STALINIST, PE CARE LE APARA ȘI UNII DIN PLATFORMA ”DA”, PERPETUEAZA CONDIȚIILE IDEALE PENTRU CONTINUAREA FURTULUI DIN AVEREA PUBLICA.

DE ACEEA CEI CARE NU ACCEPTA UNIONISMUL IN DISCURSUL PUBLIC, INCLUSIV CA SOLUȚIE PENTRU DEZASTRUL ȘI PRAPADUL INIMAGINABILE DIN STATUL INVENTAT REPUBLICA MOLDOVA, SUNT COMPLICI LA CRIMELE DE SARACIRE A POPULAȚIEI ȘI NETRAGERE LA RASPUNDERE, INTR-UN STAT EUROPEAN, A CRIMINALILOR DE TOATE RANGURILE.

Exact asta se intampla de 24 de ani, iar menținerea statului Republica Moldova raspunde de minune acestei meniri a sa – de a fi mulsa averea sa publica de cei care maine vor fugi de aici peste mari și țari ori – și mai curios, dar de neexclus, – iși vor negocia, cu bani mulți, – in cazul Unirii cu Romania, – libertatea și nepușcaria personale.

Nimic din ce nu e construit pe valorile democratice fundamentale, din care fac parte pluralismul politic, pluralismul de opinii, libertatea de exprimare NU VA REZISTA.

Autor: Vitalia PAVLICENCO

În mod nedemocratic, Platforma DA nu acceptă unionismul în discursul public. Oare de ce?, foto: pavlicenco.md

În mod nedemocratic, Platforma DA nu acceptă unionismul în discursul public. Oare de ce?, foto: pavlicenco.md

[tp_product id=”193979540″ feed=”158″]

Comentarii

comentarii

Susține presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22


elefant.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info