Cârdășia dintre UDMR și PSD pune…

Într-un oraș precum …

S-au împlinit 100 de ani de la e…

Aproape de sfârșitul…

Avocatul Dan Chitic: De azi, USR…

În urma unei plânger…

Constantin Codreanu: Peste 1.000…

1.075 de basarabeni …

Fostul deținut politic Marin Ian…

Fostul deținut polit…

Liviu Pleșoianu: De mai mult de …

Odată cu izbucnirea …

Marian Munteanu: "Pseudo-diziden…

"Când corabia e în p…

Tudor - Tim Ionescu: "Sper că in…

"Dacă se retrage as…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Esti naSCUT Român! Apara granita etnica in Harghita si Covasna!

Print Friendly, PDF & Email

Esti naSCUT Român! Apara granita etnica in Harghita si Covasna! In inima Tarii are loc un amplu si vechi proces de maghiarizare, romanii isi pierd limba stramoseasca, dar nu si credinta ortodoxa, aceasta fiind de multe ori singura veriga ce-i leaga de Neam. Sentimentul abandonului in acea zona este apasator, subminand fibra identitatii nationale. Noi, cei implicati in Actiunea Romani pentru Romani, prin actiunile noastre incepute in data de 6 decembrie 2014, urmarim sa transmitem un mesaj de solidaritate romanilor din cele doua judete, mesaj menit a diminua acel sentiment de instrainare, de parasire.

Esti naSCUT Român! Apara granita etnica in Harghita si Covasna!

Acesta este scopul Actiunii noastre. Cu ocazia sfarsitului de an scolar vom transmite solidaritatea noastra copiilor romani din Harghita si Covasna, le vom darui un steag tricolor, un volum de Mihai Eminescu si o carte de rugaciune ortodoxa. Sper ca acest lucru sa nu supere pe nimeni…si chiar daca…nu au decat sa ramana cu supararea, noi mergem inainte, Pentru Romania!

Cei care doresc sa participe la aceasta actiune pot trimite pe adresa mea un steag tricolor, un volum de Mihai Eminescu si o carte de rugaciuni, urmand ca noi, organizatorii actiunii din Brasov si Tara Fagarasului, sa le distribuim cu ocazia sfarsitului de an scolar in cat mai multe unitati de invatamant din cele doua judete. Prietenii din diaspora pot trimite banii necesari achizitionarii cartilor si drapelelor in conturile mentionate mai jos, la fel ca la actiunile anterioare.

Adresa este: Dr. Mihai Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babes, nr. 15, bl. 20, sc. C, apt. 1, Cod postal 500001, Brasov. Tel. 0722566606.

Conturile destinate actiunii sunt deschise la BRD, în lei şi în euro: Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU).

Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.
Hristos sa va dea putere si fericire!

Sursa: Acțiunea Români Pentru Români

Esti naSCUT Român! Apara granita etnica in Harghita si Covasna! , foto: Mihai Tirnoveanu

Esti naSCUT Român! Apara granita etnica in Harghita si Covasna! , foto: Mihai Tirnoveanu

 


Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia