RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Esti naSCUT Român! Apara granita etnica in Harghita si Covasna!

Print Friendly, PDF & Email

Esti naSCUT Român! Apara granita etnica in Harghita si Covasna! In inima Tarii are loc un amplu si vechi proces de maghiarizare, romanii isi pierd limba stramoseasca, dar nu si credinta ortodoxa, aceasta fiind de multe ori singura veriga ce-i leaga de Neam. Sentimentul abandonului in acea zona este apasator, subminand fibra identitatii nationale. Noi, cei implicati in Actiunea Romani pentru Romani, prin actiunile noastre incepute in data de 6 decembrie 2014, urmarim sa transmitem un mesaj de solidaritate romanilor din cele doua judete, mesaj menit a diminua acel sentiment de instrainare, de parasire.

Esti naSCUT Român! Apara granita etnica in Harghita si Covasna!

Acesta este scopul Actiunii noastre. Cu ocazia sfarsitului de an scolar vom transmite solidaritatea noastra copiilor romani din Harghita si Covasna, le vom darui un steag tricolor, un volum de Mihai Eminescu si o carte de rugaciune ortodoxa. Sper ca acest lucru sa nu supere pe nimeni…si chiar daca…nu au decat sa ramana cu supararea, noi mergem inainte, Pentru Romania!

Cei care doresc sa participe la aceasta actiune pot trimite pe adresa mea un steag tricolor, un volum de Mihai Eminescu si o carte de rugaciuni, urmand ca noi, organizatorii actiunii din Brasov si Tara Fagarasului, sa le distribuim cu ocazia sfarsitului de an scolar in cat mai multe unitati de invatamant din cele doua judete. Prietenii din diaspora pot trimite banii necesari achizitionarii cartilor si drapelelor in conturile mentionate mai jos, la fel ca la actiunile anterioare.

Adresa este: Dr. Mihai Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babes, nr. 15, bl. 20, sc. C, apt. 1, Cod postal 500001, Brasov. Tel. 0722566606.

Conturile destinate actiunii sunt deschise la BRD, în lei şi în euro: Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU).

Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.
Hristos sa va dea putere si fericire!

Sursa: Acțiunea Români Pentru Români

Esti naSCUT Român! Apara granita etnica in Harghita si Covasna! , foto: Mihai Tirnoveanu

Esti naSCUT Român! Apara granita etnica in Harghita si Covasna! , foto: Mihai Tirnoveanu

 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline