Bogdan Diaconu: „Aripa FSN a PNL-PDL nu a reușit să-i ia locul aripii FSN a PSD”

Partidul Romania Unita : Comunicat de presă PRU: Solicit Guvernului oprirea privatizărilor și eficientizarea companiilor de stat, nu înstrăinarea lor

Asa cum am spus-o si noi in nenumarate randuri, toti cei care sunt „fatati” de odiosul FSN nu aveau ce cauta in politica romaneasca postdecembrista. Tot ce poate fi mai rau la conducerea Romaniei isi are originea in acea banda de criminali si de tradatori de tara care au refuzat timp de peste doua decenii si jumatate un viitor mai bun pentru romani.  Deputatul Bogdan Diaconu este unul dintre putinii care pare sa recunoasca acest lucru, dar inca ramane o umbra de suspiciune pana si asupra lui: cat timp a stat la aceeasi masa cu acesti derbedei care au distrus Romania nu si-a dat seama ca sunt hoti si/sau talhari? Totusi, Bogdan Diaconu macar este singurul parlamentar care a plecat din PSD cand acest partid inca mai era pe val, impotrivindu-se unor anumite compromisuri rusinoase facute de catre partidul aflat la guvernare.

 

„Rezultatul moțiunii de cenzură: aripa FSN a PNL-PDL nu a reușit să-i ia locul aripii FSN a PSD

Ca întotdeauna în ultimii 25 de ani, pe putere în România se bat hoții cu tâlharii. Uneori câștigă hoții, alteori câștigă tâlharii. Românii pierd întotdeauna. Așa s-a întâmplat și azi. Așa s-a întâmplat și la alegerile prezidențiale. Așa se va întâmpla până când vom scăpa de aripile FSN și de găștile care își împart România ca pe o pradă! Când am declarat că sunt și împotriva lui Iohannis, și împotriva lui Ponta la prezidențiale s-au supărat și susținătorii lui Ponta, și cei ai lui Iohannis. Dar am avut dreptate. Despre ce face Ponta ne-am convins de mult, dar uitați-vă și la prestația lui Iohannis!
La fel și acum. Când PNL-PDL va reuși în sfârșit să se înfrupte din putere din nou, o să vedem cu toții că acționează la fel ca PSD. Singura soluție pentru România este să iasă din logica de a alege la nesfârșit dintre două rele, la fel de dezastruoase pentru țară.”, a scris Bogdan Diaconu pe contul sau de Facebook

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nota noastra: Adevarul este ca fara masinatiunile de tip securisto-comuniste pe care le-a intreprins FSN-ul in 1990, Romania ar fi pasit poate si ea pe drumul ei, asa cum a facut-o de pilda Polonia sau alte state fost comuniste care s-au delimitat rapid si aproape in totalitate de fostele metehne implementate cu forta de catre sovietici in tarile lor. La noi, in Romania, fiindca am fost una dintre putinele tari in care s-a opus rezistenta comunismului pana aproape de anii ’60, inclusiv cu arma in mana, eforturile de infiltrare a elementelor profund dusmanoase si antiromanesti au fost deosebit de mari, in comparatie cu alte state din blocul tarilor comuniste din Europa.

In 1990, FSN-ul avea o abundenta de asemenea elemente dusmanoase si profund antiromanesti, iar pentru a avea puterea in Romania pentru o perioada cat mai indelungata, s-a autodivizat in mai multe tabere, in false aripi de stanga sau de dreapta, impachetate de catre presa si mass media aservita lor in niste false ambalaje, in asa fel incat orice alegere ar fi crezut ca fac alegatorii romani, intr-o forma sau in alta, tot odiosul FSN era la putere.

S-a creat astfel o mafie transpartinica, o cloaca pestilentiala si sulfuroasa, in care toate aceste animale politice s-au scaldat timp de peste doua decenii si jumatate, romanii vazand practic aceleasi fete schimonosite de ura, prostie si incompetenta, de peste 25 de ani incoace, intr-o rotatie de cadre, unde din cand in cand se schimba hotii dar victimele raman intotdeauna aceleasi: noi, romanii.

Partidul Romania Unita : Comunicat de presă PRU: Solicit Guvernului oprirea privatizărilor și eficientizarea companiilor de stat, nu înstrăinarea lor
Partidul Romania Unita : Comunicat de presă PRU: Solicit Guvernului oprirea privatizărilor și eficientizarea companiilor de stat, nu înstrăinarea lor

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info