RSS

Cameleonicul primar al Iașului d…

Un an care ar trebui…

O rezoluție pentru admiterea Rom…

Marți, 11 decembrie …

Deputatul Remus Borza: "Este ina…

Deputatul Remus Adri…

Sorina Matei despre Carmen Iohan…

De când a schimbat t…

De ce-o fi oare cel mai apreciat…

Aceasta este harta a…

Sute de români au protestat la B…

Peste 500 de persoan…

Ghid de manipulare: în ce hal de…

Până unde a putut aj…

Alexandru Cumpănașu despre Alian…

Dacă n-au reușit rup…

Cine sunt progresiștii de la Zia…

Râul Bahlui din Iași…

Guvernul României a donat Republ…

Bradul înalt de apro…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

PRO ROMÂN MAI ESTE CINEVA?

Print Friendly, PDF & Email

Prof. Dr. Mircea Vintilescu: “Zilnic vedem etichetări de genul ăla este ”pro rus” sau este ”pro american” sau pro …Sub această mască se încearcă să se ascundă lipsa de acțiune sau de interes civic a multor români care vor să se exonereze de responsabilitatea lor de cetățean al acestei țări.Mai mult, văd zilnic invocându-se că dacă ceva nu merge în țara asta, atunci lucrul acesta este numai din cauză că am aderat la UE sau la NATO, dar nimeni nu se întreabă dacă aceste afirmații sunt și corecte.

Dacă vrei să spui un lucru cât mai corect posibil, începi să suporți etichetare că ai devenit omul lui Putin, sau că americanii te-au cumpărat. Dacă se dă un aviz neconform cu legislația noastră mulți zic că UE sau NATO a impus așa ceva și ca atare cei în drept să respecte legea trebuiau musai să o încalce.

Iată o formă grosolană de manipulare a cetățeanului prin care se vrea să ascundă mârșăvia autorităților române de a prosti populația pentru a se justifica de ce nu se respectă legislația și apoi, de a ascunde modalitățile de obținere de foloase necuvenite sau cum se mai spune ”sfânta șpagă”.

Mulți au căzut în această capcană a manipulării unor indivizi asociați cu infracționalitate, dar văd că nu se dorește de către nimeni să se reponsabilizeze așa cum se cuvine pe toți cei care sub aceste lozinci încalcă cu bună știință legea.

Trebuie știut de către toată lumea că nici un organism internațional nu obligă autoritățile române să fraudeze legea. Poate încearcă să le tenteze să faci acest lucru, dar să te oblige să faci așa ceva nici nu se pune problema. Cine se bucură la ceva țechini din sfânta șpagă intră în jocul corupției și apoi o dă cu calomnia de natură politică.

Curios este însă faptul că nimeni nu se mai dă PRO ROMÂN, adică să spună că în numele și spre binele poporului a făcut sau vrea să facă ceva. Vedem astăzi doar efectele acestei manipulări, respectiv arestări peste arestări de către cine? De DNA!

În aceste condiții ar trebui să credem că tot patriotismul neamului s-a mutat la DNA? Societatea civilă nu are nimic de spus în acest caz?”

Sursa: Mircea Vintilescu

TERRA ROMANORUM – ŢARA ROMÂNILOR – ROMÂNIA – ROMÂNI

TERRA ROMANORUM – ŢARA ROMÂNILOR – ROMÂNIA – ROMÂNI

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline