Caz umanitar: “Geanina, o tanara mamica din Iasi, are nevoie de ajutorul tau!”

Geanina Lisenchi, o tanara mamica din Iasi, se lupta sa traiasca pentru fetita sa de 7 ani. Ea a fost diagnosticata in 2013 cu tumora cerebrala, ependimom anaplazic gr.3, iar pana in acest moment a fost operata pe creier de doua ori, la Iasi. Rezultatele, insa, nu au fost cele promise de medici.Starea de sanatate a Geaninei s-a agravat in ultima perioada, tumora se extinde pe zi ce trece, iar o operatie in strainatate este singura sansa la viata. O operatie ale carei costuri depasesc 60000 Euro.

Geanina are nevoie de ajutorul tau pentru a strange aceasta suma de bani care inseamna sansa la o viata normala: “Va marturisesc ca cel mai mare vis al meu este sa traiesc, sa dansez la nunta fiicei mele si sa am ocazia sa ma bucur de lucrurile firesti ale vietii.”

Caz umanitar: "Geanina, o tanara mamica din Iasi, are nevoie de ajutorul tau!"
Caz umanitar: “Geanina, o tanara mamica din Iasi, are nevoie de ajutorul tau!”

“Dati-i bani lui mami ca sa se faca sanatoasa si bine!” este mesajul emotionant transmis in cadrul unui interviu de Melisa, fetita Geanineni care, la doar 7 ani, lupta alaturi de mama ei, strangand fiecare banut pentru operatie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Fiecare leu conteaza! Daca doresti sa o ajuti pe Geanina sa redevina un om sanatos, poti face donatii in contul deschis pe numele LISENCHI IONELA GEANINA la Banca Transilvania, Iasi:
EUR RO86BTRLEURCRT0073429701
RON RO88BTRL02401201734297XX
SWIFT BTRLRO22
tel. 0752955755 (sotul Geaninei)

Mai multe informatii despre evolutia Geaninei, precum si rezultatele ultimelor analize sunt disponibile pe https://lgeanina.wordpress.com/ sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/lisenchigeanina.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ar trebui trecuta in Constitutia Romaniei interzicerea datoriilor facute impotriva intereselor romanilor?

mie iul. 22 , 2015
Ar trebui trecuta in Constitutia Romaniei interzicerea datoriilor facute impotriva intereselor romanilor? S-a discutat foarte mult despre imprumutul de 20 de miliarde de dolari facut de catre cei care conduceau la acel moment Romania, un imprumut inutil din foarte multe puncte de vedere, facut impotriva intereselor natiunii si fara acordul in […]
Darius Vâlcov: "Acordul cu FMI nu mai trebuie continuat", foto: glasul.info

Poate vă place și:

libris.ro