RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Bogdan Diaconu: “Boicotați benzinăriile MOL până când Ungaria îl predă pe Marko Attila!”

Print Friendly, PDF & Email

Boicotați benzinăriile MOL (Magyar Olaj)!Vă îndemn ca, de astăzi, să boicotați benzinăriile MOL, compania maghiară prezentă pe teritoriul României, pentru ca banii voștri să nu mai alimenteze statul ungar, cel mai mare acționar al acestei companii. Banii românilor nu mai trebuie să sprijine un stat infractor, adăpost al infractorilor urmăriți internațional precum fostul deputat Marko Attila, pe care Guvernul de la Budapesta îl ascunde în Ungaria în disprețul total al legilor statului român.

Prin ascunderea lui Marko Attila și prin refuzul de a-l preda autorităților române pentru a răspunde în fața justiției, statul ungar a arătat că nu recunoaște suveranitatea României. Este timpul ca nici noi să nu mai recunoaștem dreptul Ungariei de a face bani în România! Pentru acest lucru nu e nevoie de legi și nu e nevoie de autorități, pentru că am văzut că reprezentanții României nu sunt capabili să îl aducă pe Marko Attila în fața justiției.

Pentru a pedepsi Ungaria este nevoie doar de bunăvoința voastră de a-i administra acestui stat aflat în plină ilegalitate o lecție pe care să o țină minte. Boicotați benzinăriile MOL și statul ungar va avea de suferit. Dacă liderii politici din Ungaria îl protejează pe Marko Attila, să plătească și prețul, să vedem dacă le convine!

Este datoria noastră de români să ne apărăm țara atunci când reprezentanții statului nostru se dovedesc lași și incompetenți, ca de atâtea ori. Veniți să facem noi ceea ce nici MAE, nici Guvernul, nici Președinția României nu au fost în stare să îndeplinească. Haideți să-i dăm Guvernului Viktor Orban o lecție pentru nesimțirea de care dă dovadă!

Boicotați benzinăriile MOL până când Ungaria îl predă pe Marko Attila!

Autor: Bogdan Diaconu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline