Legea lui Cacarau prevede interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid, insa cel mai mare genocid din Romania a avut loc in ultimii 25 de ani

Legea lui Cacarau prevede interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid, insa cel mai mare genocid din Romania a avut loc in ultimii 25 de ani.Romania a pierdut in anii de capitalism salbatic mai mult decat in timpul celor 2 razboaie mondiale! Aproape ca nu-ti vine sa crezi aceste lucruri, dar potrivit unor studii facute de catre analisti americani, Romania a pierdut active in valoare de peste 1600 de miliarde de dolari. Industria, agricultura, infrastructura si unele ramuri strategice ale economiei si industriei romanesti au fost distruse in mare parte, toate acestea insumand peste 1600 de miliarde de dolari in doar 25 de ani.

Nici macar in cele doua razboaie mondiale Romania nu a mai suferit asemenea pierderi. Potrivit unui studiu al specialistilor de la academia militara, care demonstreaza cu cifre, ca in timpul celui de-al doilea razboi mondial, atat prin pierderile suferite prin distrugeri, bombardamente, jafurile armatelor germane si ruse, iar mai apoi prin despagubirile de razboi platite intre anii 1945-1965, costurile totale suportate de Romania pentru acest razboi se ridicda undeva la aproximativ 500 de miliarde de dolari, valoare echivalenta la cursul dolarului din zilele noastre.

Putem spune fara nici o frica de a ne insela ca Romania nu a pierdut dupa doua razboaie mondiale, cu toate distrugerile sau despagubirile de razboi platite, cat a pierdut in doar 25 de ani de jaf institutionalizat si sistematic din timpul asa numitului capitalism salbatic sau capitalism de cumetrie. Cum a fost posibil ca Romania sa piarda pe timp de pace aproape de trei ori mai mult decat in timpul celor doua razboaie mondiale?

Prin distrugerea economiei si a locurilor de munca, cei care au condus Romania in ultimele doua decenii si jumatate se fac vinovati de cel mai abominabil genocid din istoria acestei tari! Si totusi sunt trusturi intregi de presa, televizuni, site-uri de stiri sau presa scrisa care continua sa practice cultul personalitatii pentru acesti criminali postdecembristi ai romanilor, vinovati de cel mai mare genocid din istoria moderna a neamului romanesc.

Cata populatie a pierdut Romania in 25 de ani din cauza jigodiilor carora li s-au creat adevarate culturi ale personalitatii de catre propaganda securistica care nu si-a perdut nici macar acum deloc din avantul si indarjirea cu care slujesc „interesul national” de peste mari si tari?

Legea lui Cacarau prevede interzicerea cultului persoanelor vinovate de genocid, insa cel mai mare genocid din Romania a avut loc in ultimii 25 de ani. In acest context „legea” lui Cacarau trebuie aplicata in primul rand propagandistilor securisti care au promovat si promoveaza si astazi cultul personalitatii al unor personaje vinovate de cel mai crunt genocid: disparitia a peste 4 milioane de romani din tara!

PS: Sau legea nu este facuta in beneficiul Romaniei si al neamului romanesc?

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • Daca cei vinovati de genocid au fost executati, sa pastram obiceiul. Cu cacarau in frunte.

  • DOAR D-ZEU II MAI POATE " EXECUTA"... NIMANUI NU-I PASA DE BINELE ROMANIEI SI DE ROMANI.............

  • O lege a "pumnului in gura" ce aminteste de perioada anilor '50, antiromaneasca si neconstitutionala, ce contrazice flagrant principiile de baza ale democratiei (dreptul la libera exprimare, dreptul la opinie politica si istorica). Promovata, votata si promulgata de o clasa politica compusa dintr-o adunatura de lasi /fricosi/egoisti/habarnisti printre care sunt presarati dusmani ai Romaniei, legea reprezinta un raspuns ferm si slugarnic la comanda politica externa. Se pare, totusi, ca cineva o va contesta la Curtea Constitutionala. Sa auzim de bine!

  • Si daca se rejudeca post mortem procesul si sentinta se schimba ?

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

4 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago