Devalizarea bancilor din Republica Moldova a fost facuta cu scopul de a crea artificial „necesitatea” unui acord cu FMI

Darius Vâlcov: "Acordul cu FMI nu mai trebuie continuat", foto: glasul.info

Devalizarea bancilor din Republica Moldova a fost facuta cu scopul de crea artificial „necesitatea” unui acord cu FMI. Asa cum in Romania a fost ordin pe unitate ca mai toti securistii si asa zisii politicieni romani acoperiti sau neacoperiti sa puna umarul la devalizarea si distrugerea tuturor bancilor romanesti, stiind ca nu vor rambursa niciodata acele credite, tot asa si in Republica Moldova bancile din aceasta tara au fost devalizate fix dupa aceeasi reteta si de catre acelasi tip de actori din servicii si din politica locala.

Scopul principal pentru devalizarea bancilor, atat in Romania cat si in Republica Moldova este acela de a crea artificial „necesitatea” unui acord cu FMI, camatarul international care a lasat in urma sa pe oriunde a trecut numai jaf, distrugere si deznadejde, dincolo de cele mai negre inchipuiri.

Devalizarea bancilor din cele doua state romanesti nu este asadar nicidecum un lucru deloc intamplator, ci unul planificat si cu bataie lunga. Camatarii internationali isi doresc ca victimele lor sa devin complet dependente si sa stea intr-o agonie prelungita cat mai mult timp cu putina, asa ca personajele sinistre care sunt in spatele FMI nu-si vor dori niciodata o unire a celor doua state romanesti. Obiectivul lor este sa le tina divizate si sa se mute frecvent de la o victima la alta pentru a le jupui pana la sange.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Atat primul ministru al Republicii Moldova, Valeriu Strelet, cat si reprezentanta permanenta a FMI in Republica Moldova au confirmat faptul ca o misiune a Fondului Monetar International va sosi la Chisinau spre sfarsitul lunii septembrie. Autoritatile din Republica Moldova spera ca un acord cu FMI va permite redresarea si rezolvarea problemelor din sistemul bancar.

Se pregateste asadar jupuirea pana la sange a Republicii Moldova pe modelul brevetat de mafia politica si a serviciilor secrete din Romania. Daca intrebi orice cetatean roman care a trait pe viu devalizarea bancilor romanesti de la inceputul anilor ’90, scandalul Caritas sau scandalul FNI, in urma carora multi dintre ei si-au pierdut economiile de o viata, iti vor spune ca recunosc acelasi tipar si in jaful miliardului din Republica Moldova.

Atunci cand FMI-ul nu-si gaseste victime noi apeleaza la aceste tertipuri in anumite tari in care exista o coruptie generalizata si unde atat clasa politica dar si cele mai multe dintre institutiile statului care ar trebui sa protejeze atat statul cat si cetatenii acestuia, sunt profund compromise.

Dupa jecmanirea si distrugerea aproape in totalitate a economiei si industriei Romaniei, camatarii internationali de la FMI isi indreptasera aproape toata atentia catre Ucraina, dar se pare ca au hotarat ca pana se vor infrupta cum trebuie din sangele ucrainenilor sa faca mai intai un mic preludiu si poate sa guste un aperitiv si din Republica Moldova.

Toti politicienii romani care au schitat pana acum chiar si cel mai mic dezacord fata de pretentiile FMI-ului asupra liniilor directoare ale politicii economice si fiscale din Romania au fost fie demisi, fie arestati in scurt timp de catre „justitia independenta”, o justitie poate „un pic cam supusa” unor interese oculte de peste mari si tari.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info