Romanii se ridica impotriva abuzurilor legii 217/2015. Se cere dizolvarea Institutului “Elie Wiesel”

Privita de la bun inceput cu rezerve de catre multi dintre romani, legea 217/2015  s-a dovedit a fi o sursa de abuzuri si o incalcare grava a Constitutiei Romaniei, prin care se loveste in mod intentionat nu doar in miscarile extremiste ci si in orice tendinta de patriotism romanesc, se loveste in valorile morale, istorice, culturale si spirituale ale poporului roman, facandu-se in acelasi timp abstractie cu o neobisnuita ingaduinta fata de activitatile organizatiilor extremiste si iredentiste maghiare, care au umplut teritoriul tarii de busturi ale unor criminali de razboi ce se fac vinovati de adevarate genociduri etnice atat impotriva romanilor cat si a evreilor din Transilvania.

De ce este setat acest asa zis Institut sa puna numai in carca Romaniei tragicele evenimente de la mijlocul secolului trecut si ignora complet crimele regimului horthist din Transilvania?Romanii se ridica impotriva abuzurilor legii 217/2015. Se cere dizolvarea Institutului “Elie Wiesel”.

“În calitate de simplu cetăţean al României,referitor la declaraţia şefului Institutului “ELIE WIESEL,” Alexandru Florian Feinstein :
“Orice român care se îmbracă în port naţional, fără să fie ţăran, este fascist, legionar”,
declar următoarele :

1.Cer preşedintelui României să elucideze situaţia şi să întreprindă urgent toate demersurile necesare pentru ridicarea cetăţeniei române numitului Alexandru Florian Feinstein în situaţia în care nu a dobândit cetăţenia română prin naştere.

2.Cer dizolvarea Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România “ELIE WIESEL”.

MOTIVAŢII :

Geneza istorică şi etapele principale de evoluţie a poporului român, formele contemporane şi aria de răspândire a costumului popular românesc, originalitatea sa în raport cu portul altor popoare, contribuţia lui în procesul de geneză al poporului român nu pot constitui subiect de controversă politică internă sau internaţională.

În România nu a fost niciodată un holocaust, cu excepţia ultimilor 26 de ani !

Poporul român nu va admite niciodată ca haina strămoşească să devină subiect de discuţii sau negocieri transfrontaliere!

Organizaţi, domnule preşedinte un Referendum pe această temă.
Rezultatul va fi zdrobitor !

Poporul român nu va accepta niciodată să fie răstignit de cineva anume.

Pentru clarificări postez mai jos câteva poze cu “legionari”…”, a postat Viorel Gligor pe contul sau de Facebook

Pentru clarificări postez mai jos câteva poze cu "legionari"...", a postat Viorel Gligor pe contul sau de Facebook
Pentru clarificări postez mai jos câteva poze cu “legionari”…, a postat Viorel Gligor pe contul sau de Facebook

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Glasul.info

[tp_product id=”198148489″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Romanii se ridica impotriva abuzurilor legii 217/2015. Se cere dizolvarea Institutului “Elie Wiesel”

Lasă un răspuns

Next Post

Lucia Hossu Longin: " Legea antilegionara, un produs al unor minti ratacite, care fara sa le oblige nimeni se intorc la o legislatie stalinista, represiva"

Dum aug. 30 , 2015
As fi vrut ca la Cotroceni sa fie un profesor de istorie… Un fan al Memorialului ma intreaba, pe facebook, de ce nu reactionez la Legea antilegionara. Din mai multe motive, cel mai important fiind acela ca aceasta lege este, dupa opinia mea ,un produs al unor minti ratacite, care fara […]
IMBOGATIREA. O noua serie a Memorialului Durerii. - Lucia Hossu Longin

Poate vă place și:

libris.ro