RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Asociatia Actiunea Romani pentru Romani preocupata de soarta celor 150 de copii refugiati in orfelinatul Casa Sf. Iosif din Odorheiul Secuiesc

Print Friendly, PDF & Email

Si eu ajut România in Harghita. Actiunea Români pentru Români.Pe multi ii preocupa soarta refugiatilor musulmani, pe altii soarta Europei. Foarte bine, foarte frumos, nu stiu insa ce ar putea face concret pentru o soarta sau pentru cealalta; insa, mai sus un pic de curbura Carpatilor sunt 150 de copii refugiati in orfelinatul Casa Sf. Iosif din Odorheiul Secuiesc. Din toate colturile tarii s-au strans imbratisand Inima României din munti, pentru a o salva. Iar ei, la randul lor asteapta sa fie salvati de noi.

Asociatia Actiunea Romani pentru Romani preocupata de soarta celor 150 de copii refugiati in orfelinatul Casa Sf. Iosif din Odorheiul Secuiesc

 

Supravietuiesc exclusiv din donatii, si odata cu ei supravietuieste si invatamantul in limba româna, si portul national in acea zona. Pentru acesti refugiati, da, putem face ceva concret, si implicit pentru România. Alimente de baza (ulei, zahar, orez, paste fainoase), rechizite, detergenti, obiecte de uz sanitar, carti si steaguri tricolore.

Cam asta le-ar trebui in mare, pentru a rezista acolo demni si in picioare. Sora Emilia, ”mama” copiilor, cu credinta si pricepere organizeaza totul exemplar, astfel incat fiecare leu, fiecare lucru este dramuit cu intelepciune.

De aceea am hotarat sa ne mobilizam, asa cum am facut-o si in cazul taranilor români si copiilor lor din cele zece sate din Harghita si Covasna in care am mers pana acum (vezi pagina Actiunea Doboi).

Actiunea “Români pentru Români” va avea loc in luna septembrie. In vederea indeplinirii acestei acţiuni vom utiliza, ca şi până acum, două conturi deschise la BRD.

Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU).

Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA. Banii trimisi vor fi utilizati pentru achizitionarea alimentelor, rechizitelor, cartilor si steagurilor româneşti.

Daca va este mai usor puteti trimite carti (in special literatură română) si rechizite la urmatoarea adresa: TÎRNOVEANU MIHAI, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr 15, bl. 20, sc. C, ap. 1.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Autor: Mihai Tirnoveanu

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline