RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

“Zmeul meu este tricolor românesc si zboara la cer”, mi-a spus un copil din Harghita

Print Friendly, PDF & Email

“Zmeul meu este tricolor românesc si zboara la cer”, mi-a spus un copil din Harghita.Actiunea Români pentru Români din 20 SEPTEMBRIE.Cu Dumnezeu inainte in Harghita, pentru un suras de copil, pentru România!Cat dureaza zambetul si joaca din povestea acestor copii? Cat timp va fi România vie la Odorheiu Secuiesc. Atat timp cat Andreea si Georgiana vor rade cu gura pana la urechi si vor putea merge la o scoala cu predare in limba româna. In septembrie se vor inscrie in clasa I la singurul liceu cu predare in limba româna din zona.

De noi, românii din toata tara, depinde acest lucru. Orfelinatul Casa Sf. Iosif supravietuieste exclusiv din donatii. Iar Liceul Marin Preda exista, indeplineste numarul necesar de copii români datorita orfelinatului. Georgiana, zisa si Dintisor, Andreea, precum si alti copilasi de acolo, printre alte lucruri, picteaza icoane si fac puzzeluri (la prima vedere am crezut ca sunt tablouri) din mii de piese.

Georgiana mi-a soptit cu un suras sagalnic, atunci cand o alta fetita a intrebat-o daca basmul lor are un sfarsit: ” Sfarsitul povestii este ca povestea nu are sfarsit…”

Vom merge la orfelinat pentru acesti copii strajeri de Tara, cu alimente de baza (ulei, zahar, orez, paste fainoase), detergenti, carti, rechizite si steaguri tricolore.

Vom merge cu Dumnezeu inainte in Harghita, pentru România. In vederea indeplinirii acestei acţiuni vom utiliza două conturi deschise la BRD.

Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA. Banii trimisi vor fi utilizati pentru achizitionarea alimentelor, rechizitelor, diferitelor tipuri de detergenti, cartilor si steagurilor româneşti.

Daca va este mai usor puteti trimite carti (in special literatură română) si rechizite la urmatoarea adresa: TÎRNOVEANU MIHAI, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr 15, bl. 20, sc. C, ap. 1.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

[tp_product id=”194116944″ feed=”396″]

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline