libris.ro

Ce spune legea despre stramutarea sau colonizarea pe teritoriul Romaniei a unei populatii straine

Ce spune legea despre stramutarea sau colonizarea pe teritoriul Romaniei a unei populatii straine

Art. 4 lin L. 112/2006 – privind Azilul in Romania „Accesul la procedura de azil. Autoritatile competente asigura accesul la procedura de azil oricarui cetatean strain sau apatrid, aflat pe teritoriul Romaniei ori la frontiera, din momentul manifestarii de vointa, exprimata in scris sau oral, din care sa rezulte ca acesta solicita protectia statului roman, cu exceptia situatiilor prevazute expres de prezenta lege.” Astfel incat, admiterea voluntara si neconditionata a cotei de refugiati care s-au prezentat pe teritoriul Germaniei si au solicitat acolo drepturile de azilanti, constituie o incalcare flagranta a legislatiei in domeniu din Romania.

Asadar, admiterea pe teritoriul Romaniei a celor 1700 de azilanti, plus cei 4646, sau cei 6937, sau cati or mai fi, echivaleaza cu stramutarea sau colonizarea pe teritoriul Romaniei a unei populatii straine , incalcandu-se astfel prevederile art. 3, alin (4) din constitutia Romaniei. Functie de aceste argumente faptice si juridice, Presedintele tarii, primul-ministru si membrii CSAT, care vor admite aceasta redislocare a unor azilanti ce au formulat cerere pe teritoriul Germaniei, se fac vinovati de savarsirea infractiunii de Inalta Tradare, (art. 398 C.p), cu raportare la art. 394 C.p.

Mai trebuie de precizat ca suspendarea de facto a Acordului de la Dublin, privind procedura de solicitare si acordare a azilului, a fost determinata exclusiv de comunicatul  Oficiului Federal pentru Migratie si Refugiati din Germania, care, la data de 24 august 2015, a precizat intr-un comunicat ca Germania va acorda azil tuturor refugiatilor care se vor prezenta pe teritoriul german.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Considerand ca actiunea BAMF (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge), direct responsabil pentru caducitatea de facto a Acordului de la Dublin, nu poate constitui un motiv temeinic pentru suspendarea si / sau incalcarea Legilor in domeniul migratiei si a Constitutiei Statului Roman.

Sursa: ioncoja.ro

 

[tp_product id=”194111460″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info