RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ce spune legea despre stramutarea sau colonizarea pe teritoriul Romaniei a unei populatii straine

Print Friendly, PDF & Email

Art. 4 lin L. 112/2006 – privind Azilul in Romania „Accesul la procedura de azil. Autoritatile competente asigura accesul la procedura de azil oricarui cetatean strain sau apatrid, aflat pe teritoriul Romaniei ori la frontiera, din momentul manifestarii de vointa, exprimata in scris sau oral, din care sa rezulte ca acesta solicita protectia statului roman, cu exceptia situatiilor prevazute expres de prezenta lege.” Astfel incat, admiterea voluntara si neconditionata a cotei de refugiati care s-au prezentat pe teritoriul Germaniei si au solicitat acolo drepturile de azilanti, constituie o incalcare flagranta a legislatiei in domeniu din Romania.

Asadar, admiterea pe teritoriul Romaniei a celor 1700 de azilanti, plus cei 4646, sau cei 6937, sau cati or mai fi, echivaleaza cu stramutarea sau colonizarea pe teritoriul Romaniei a unei populatii straine , incalcandu-se astfel prevederile art. 3, alin (4) din constitutia Romaniei. Functie de aceste argumente faptice si juridice, Presedintele tarii, primul-ministru si membrii CSAT, care vor admite aceasta redislocare a unor azilanti ce au formulat cerere pe teritoriul Germaniei, se fac vinovati de savarsirea infractiunii de Inalta Tradare, (art. 398 C.p), cu raportare la art. 394 C.p.

Mai trebuie de precizat ca suspendarea de facto a Acordului de la Dublin, privind procedura de solicitare si acordare a azilului, a fost determinata exclusiv de comunicatul  Oficiului Federal pentru Migratie si Refugiati din Germania, care, la data de 24 august 2015, a precizat intr-un comunicat ca Germania va acorda azil tuturor refugiatilor care se vor prezenta pe teritoriul german.

Considerand ca actiunea BAMF (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge), direct responsabil pentru caducitatea de facto a Acordului de la Dublin, nu poate constitui un motiv temeinic pentru suspendarea si / sau incalcarea Legilor in domeniul migratiei si a Constitutiei Statului Roman.

Sursa: ioncoja.ro

 

[tp_product id=”194111460″ feed=”396″]

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline