libris.ro

O idee din public: imigrantii sa fie cazati in Secuime

O idee din public: imigrantii sa fie cazati in Secuime

Mai tineti minte propunerea ambasadorului SUA, Hans Klemm, legata de primirea imigrantilor (pe care in paranteza, SUA nu este de acord sa-i primeasca din motive „de securitate”)? Cineva mi-a trimis o propunere interesanta: daca tot a luat legatura Hans Klemm cu liderii separatisti din Secuime, atunci de ce sa nu distribuie imigrantii catre proaspetii sai „prieteni”? Nu de alta, dar despre romani au spus extremistii maghiari ca s-ar putea sa-i discrimineze pe bietii refugiati, daca tot au obisnuinta de a „discrimina” minoritatile.

O SCRISOARE GASITA: Dragi Mitici politici din Comisia pentru Refugiati, In urma stirilor aparute in presa romaneasca la data de 8 Septembrie 2015, din care redau mai jos un fragment, m-am gandit sa va dau o sugestie. „Preşedintele Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaţilor, Laszlo Borbely, a declarat, marţi, că va fi creată o comisie parlamentară specializată pe migraţie, azilanţi şi refugiaţi, precizând că s-a discutat despre necesitatea analizării legislaţiei, sub aspectul integrării acestora, potrivit b1.ro.

Întrebat dacă s-a discutat despre ideea ca România să primească doar refugiaţi creştini, Borbely a spus că nu s-a discutat, dar că el nu este de acord să se pună problema astfel, fiind foarte dificil „să faci o anumită discriminare pe bază de religie sau etnie”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


O idee din public: imigrantii sa fie cazati in Secuime

Iata despre ce este vorba. Pentru a nu se face discriminare pe baza de etnie sau religie, ce-ar fi daca ati adopta solutia optima a relocarii si impamantenirii refugiatilor in zonele locuite majoritar de maghiari (Odorheiul Secuiesc, Covasna, Miercurea Ciuc) pentru a asigura o mai buna echilibrare demografica.

In acest fel, ca semn de infratire, pe primarii va fi arborat si steagul verde al islamului alaturi de steagul secuiesc.
Sunt absolut sigur ca maghiarii din toata lumea vor saluta, vor aprecia si vor sarbatori acest lucru cu focuri de artificii sau … doar cu focuri.

Pe de alta parte, va rog sa transmiteti Miticilor din Guvern consideratia mea pentru ideea generoasa de a-i aduce pe refugiati doar in mari centre urbane. Cred ca este hotarare extrem de inteleapta, deoarece doar asa se vor putea „integra” in multime, reusind in mod perfect sa nu mai fie deosebiti si nici … gasiti. Practic, vor deveni invizibili, asa incat nu va mai fi nicio urma de discriminare.

Cum tinerii intre 20 si 40 de ani si-au pierdut actele in luptelor pentru asigurarea … existentei si a exodului, identitatea lor se determina strict pe baza cuvantului dat care nu trebuie pus la indoiala pentru a nu le rani sentimentele. Credeti ca pentru ei, care vor sa ajunga la fratii lor din Germania,”Ein mann, ein wort!” este doar o vorba in vant?

Sigur, controalele pentru cetatenii romani cu documente in regula, trebuie intetite la granite si aeroporturi, ca doar, asa cum bine zic oficialii UE, romanii nu sunt in zona Schengen.

Fara discutie ca aducerea strainilor nedocumentati va justifica ridicarea in regim de urgenta a Marii Moschei si a Centrului Cultural aferent pentru PROZELITISM MUSULMAN intr-o zona cu putini musulmani cum este Bucurestiul. Nu ma indoiesc ca ideea generoasa a domunui Prim Ministru, Victor Ponta este ca odata cu modificarea structurii demografice si cu inclinarea balantei religioase a Bucurestiului spre islamism, planul „romanesc” umanitar pentru crearea celei mai mari capitale europene crestino-islamica va prinde contur, mai ales ca rata de inmultire a noilor veniti este cu mult superioara celei a romanilor.

Totusi, dragi Mitici politici parlamentari si guvernamentali, cred ca preconizata maretie islamo-crestina a Bucurestiului nu o va putea intrece pe cea a Parisului si foarte curand pe a Berlinului.
Desi va exista o perioada de acomodare cu oarecare inconveniente pentru bucuresteni si pentru cei din marile orase din cauza circulatiei ingreunate la ora rugaciunii, acestea, circulatia si rugaciunea, vor fi strict reglementate dupa o scurta perioada de tranzitie, cand locuitorii din asezarile urbane isi vor intelege datoria sacra de a se ruga in acelasi mod.

Social, trebuie sa admitem ca evolutia societatii va fi exact in directia dorita de socialistii europeni si cei romani. Intr-adevar, cum femeile vor avea obligatia sa stea acasa si sa faca copii cat mai multi, ajutoarele sociale vor deveni ratiunea de a exista si de a actiona a Guvernului socialisto-islamist.

Desigur, eludarea Constitutiei prin implementarea de populatii straine pe teritoriul Romaniei nu-i o problema pentru Presedinte, Prim-Ministru, politicieni si parlamentari. Doar se stie ca ordinele (Berlinului si Bruxelles-ului) nu se discuta, ci se executa, iar Romania, a carei suveranitate trebuie subordonata cresterii puterii UE, asa cum atat de patriotic s-a pronuntat in timpul presedintiei sale, marele roman, dl. Traian Basescu, va trebui sa-si inteleaga pozitia de regiune fruntasa periferica europeana.

In incheiere, mai am totusi o nedumerire, asa ca simplu cetatean roman si etnic roman al unei tari cu o majoritate de cca.90% romaneasca. Oare de ce Presedintele Comisiei de Politica Externa a Camerei Deputatilor este un etnic maghiar?

Oh, inteleg, maine, poimaine afacerile externe ale statului roman vor ajunge, in cazul modificarilor demografice impuse de UE, in sarcina etnicilor arabi de confesiune islamica, ca semn al prieteniei si integrarii culturale multietnice si multireligioase.

Personal, aduc multumirile din inima partidului de guvernamant, parlamentarilor, presedintelui Romaniei (nu cred ca era adecvat sa scriu „roman” pentru a nu-i leza sentimentele de membru al „Forumului German”), Primului Ministru al Romaniei, europarlamentarilor de la UE (as fi vrut sa fie ai Romaniei dar ei vorbesc doar in numele si pentru UE), politicienilor (nici acestora n-am putut sa le atasez atributul „roman” deoarece ei se identica cu mandrie ca trompete ale partidului care i-a facut „oameni”).

Miticii mei dragi, cand locurile dumneavoastra de munca vor fi date noilor sositi pentru a se integra mai repede si cand va veti ceda umanitar locuintele familiilor acestora (dupa exemplu inaltator al lui Juha Sipila, Premierul Finlandei) va rog sa nu ezitati sa-mi scrieti pentru a va primi in casa mea ca doar „Mi casa es tu casa”.

Al vostru,

Nea Iancu

Pt. conformitate,
Mircea Popescu

Sursa: ioncoja.ro

PS: Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info