Noaptea mintii! Cea mai tampita lege initiata vreodata de un parlamentar roman!

Noaptea mintii! Cea mai tampita lege initiata vreodata de un parlamentar roman! Un deputat din Iasi a initiat cea mai imbecila lege vazuta vreodata in Parlamentul Romaniei. Deputatul iesean a cerut ca emisiunile radio in limba maghiara sa fie …. subtitrate! Initiatorul acestei legi este Daniel Oajdea, ajuns parlamentar “de conjunctura” din postura de membru al partidului “OTV” al lui Dan Diaconescu, PP-DD (Partidul Poporului – Dan Diaconescu), si devenit ulterior independent (de neuroni!?).

“Initiativa legislativa” a lui Daniel Oajdea a reusit doar sa starneasca rasete, iar initiatorul acesteia sa se umple de penibil. Initiatorul legii propunea, nici mai mult, nici mai putin, decat obligativitatea pentru posturile de radio care emit in limba maghiara de a-si subtitra emisiunile!?

  • “Toti furnizorii de servicii media audiovizuale au obligatia de a asigura subtitrarea în limba româna a emisiunilor pe care le transmit.

  • Urmarirea respectarii de catre furnizorii de servicii media audiovizuale, care au obligatia de a subtitra în limba româna emisiunile difuzate de posturile radio sau deteleviziune ce transmit de pe teritoriul României.

  • Respectarea de catre furnizorii de servicii media audiovizuale a obligatiei de a nu difuza materiale sau emisiuni în care sunt promovate valori culturale anti-europene si anti-românesti, mesaje care instiga la ura nationala, rasiala sau religioasa, sovinism, separatism sau nerespectarea prevederilor fundamentale ale statului român.

  • În localitatile în care o minoritate nationala reprezinta o pondere mai mare de 20 la suta, distribuitorii vor asigura si servicii de transmitere a programelor care sunt libere la retransmisie, în limba minoritatii respective..”, se arata in expunerea de motive a propunerii legislative

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Glasul.info

[tp_product id=”194113466″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

2 thoughts on “Noaptea mintii! Cea mai tampita lege initiata vreodata de un parlamentar roman!

Lasă un răspuns

Next Post

Presa germana ataca tarile care nu doresc cote obligatorii de imigranti. Dar de datoriile Germaniei catre Romania oare ce se mai aude?

vin sept. 11 , 2015
Anuntul facut de catre autoritatile romane, precum ca nu pot primi mai mult de 1785 de refugiati, a starnit un val de atacuri ale presei germane. Mai multe publicatii germane au criticat tarile care se opun cotelor obligatorii de imigranti. Uniunea Europeana parca incepe sa semene tot mai mult cu fosta […]
Presa germana ataca tarile care nu doresc cote obligatorii de imigranti. Dar de datoriile Germaniei catre Romania oare ce se mai aude?, foto: captura youtube

Poate vă place și:

libris.ro