RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Noaptea mintii! Cea mai tampita lege initiata vreodata de un parlamentar roman!

Print Friendly, PDF & Email

Noaptea mintii! Cea mai tampita lege initiata vreodata de un parlamentar roman! Un deputat din Iasi a initiat cea mai imbecila lege vazuta vreodata in Parlamentul Romaniei. Deputatul iesean a cerut ca emisiunile radio in limba maghiara sa fie …. subtitrate! Initiatorul acestei legi este Daniel Oajdea, ajuns parlamentar “de conjunctura” din postura de membru al partidului “OTV” al lui Dan Diaconescu, PP-DD (Partidul Poporului – Dan Diaconescu), si devenit ulterior independent (de neuroni!?).

“Initiativa legislativa” a lui Daniel Oajdea a reusit doar sa starneasca rasete, iar initiatorul acesteia sa se umple de penibil. Initiatorul legii propunea, nici mai mult, nici mai putin, decat obligativitatea pentru posturile de radio care emit in limba maghiara de a-si subtitra emisiunile!?

  • “Toti furnizorii de servicii media audiovizuale au obligatia de a asigura subtitrarea în limba româna a emisiunilor pe care le transmit.

  • Urmarirea respectarii de catre furnizorii de servicii media audiovizuale, care au obligatia de a subtitra în limba româna emisiunile difuzate de posturile radio sau deteleviziune ce transmit de pe teritoriul României.

  • Respectarea de catre furnizorii de servicii media audiovizuale a obligatiei de a nu difuza materiale sau emisiuni în care sunt promovate valori culturale anti-europene si anti-românesti, mesaje care instiga la ura nationala, rasiala sau religioasa, sovinism, separatism sau nerespectarea prevederilor fundamentale ale statului român.

  • În localitatile în care o minoritate nationala reprezinta o pondere mai mare de 20 la suta, distribuitorii vor asigura si servicii de transmitere a programelor care sunt libere la retransmisie, în limba minoritatii respective..”, se arata in expunerea de motive a propunerii legislative

 

Glasul.info

[tp_product id=”194113466″ feed=”396″]
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline