RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Enoriasii Bisericii Greco-Catolice din Vladimirescu impiedicati sa renoveze fatada lacasului de cult?

Print Friendly, PDF & Email

Enoriasii Bisericii Greco-Catolice din Vladimirescu sunt impiedicati sa renoveze fatada lacasului de cult? Presedintele Asociatiei Noua Dreapta Arad, Angel Popescu, semnaleaza o problema pe care o intampina enoriasii Bisericii Greco-Catolice din Vladimirescu, cu privire la aprobarea autoritatilor locale pentru a putea demara lucrarile de renovare a fatadei lacasului de cult din localitate. Este vorba de o simpla autorizatie, pe care nu se stie inca din ce motiv, primaria Vladimirescu refuza s-o elibereze.

“Noua Dreapta Arad a fost sesizata de enoriasii Bisericii Greco-Catolice din Vladimirescu, in legatura cu aprobarea pe care nu o primeste Biserica, din partea Primariei Vladimirescu, pentru a putea demara renovarea fatadei, defapt autorizatia ar fi doar pentru schela cere ar trebui sa fie montata pe fatada Bisericii.
Noua Dreapta intreaba edilii Com. Vladimirescu, de cine sunt ei platiti si de ce sunt acolo unde sunt ?
Enoriasii isi platesc taxele si impozitele la zi, de ce din punct de vedere politic nu aprobati autorizatia pentru schela ?
Sunteti acolo sa aparati interesele cetatenilor nu sa incurcati lucrurile.
Noua Dreapta a incercat sa-l contacteze pe Preotul paroh dar nu am reusit sa dam de dumnealui.
Primarul trebuie sa fie in slujba cetateanului nu impotriva lui.
Noua Dreapta Pentru Dumnezeu, Neam si Tara !
Angel Popescu Presedinte
Noua Dreapta Arad .”, a postat Angel Popescu‎, presedintele Noua Dreapta, filiala Arad, pe contul sau de Facebook

 

[tp_product id=”204198338″ feed=”158″]

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline