libris.ro

Mass media anti nationala a inceput un atac furibund impotriva memoriei lui Corneliu Vadim Tudor

Mass media anti nationala a inceput un atac furibund impotriva memoriei lui Corneliu Vadim Tudor

Rar mi-a fost dat sa vad o reactie atat de virulenta si atat de nepotrivita indreptata impotriva memoriei unui om care numai ce-a trecut in lumea celor drepti. Mass media anti nationala a inceput un atac furibund impotriva memoriei lui Corneliu Vadim Tudor, cel mai sigur ca raspuns spontan la un fenomen surprinzator de frumos ce se crease pe retelele de socializare, un fenomen prin care multi romani isi aduceau cate un mic omagiu, dupa puterile si inzestrarile spiritului fiecaruia. Initial, am oscilat intre a scrie sau nu despre acest atac mediatic impotriva memoriei „tribunului”, dar virulenta manifestata de acesti tradatori din presa anti nationala din Romania ne-a adus la concluzia ca acesti asa zisi „vectori de opinie” trebuie facuti cunoscuti romanilor, pentru ca si ei au pus umarul din plin la distrugerea tarii, promovand adesea interese total straine de cele ale neamului romanesc.

Dan Andronic, Evenimentul Zilei despre Corneliu Vadim Tudor
Dan Andronic, Evenimentul Zilei despre Corneliu Vadim Tudor

N-am putut si nici n-am sa pot sa inteleg vreodata de ce exista asemenea specimene pe fata pamantului. Daca tot vrei sa fii critic la adresa cuiva o poti face si cu decenta, cu argumente, fara sa fii grobian. Dan Andronic nu face decat sa-si arate prin acest asa zis „articol”, adevaratul sau caracter, unul caracteristic unor oameni mici, striviti de-a dreptul chiar pana si de umbra unor mari gazetari din lumea civilizata. Daca nu din considerente umane, atunci macar prin prisma faptului ca oricat l-ar fi displacut pe Corneliu Vadim Tudor, ambii faceau parte din breasla gazetarilor, si tot nu ar fi trebuit ca o asemenea blasfemie sa aiba loc. Prin reactia avuta, Dan Andronic deschide o trista premiera, aceea de a se lupta cu un om care nu se mai poate apara din sicriu.

Rusine Senatului Romaniei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


O alta reactie de o imbecilitate fara margini vine din partea celor care misuna acum prin Senatul Romaniei, dand pentru inca o data dovada calitatii celor care il alcatuiesc si au putut refuza depunerea trupului neinsufletit al lui Cornelui Vadim Tudor la Senat. Daca un fost senator al Romaniei, nationalist si patriot adevarat, ales de catre romani pentru mai multe mandate sa-i reprezinte, nu a avut loc pentru a fi onorat si pentru a i se putea aduce un omagiu in Senatul Romaniei atunci cine are voie mai jigodiilor?

Sau n-ati vrut sa va suparati stapanii cu sortulete ridicole si grade sau ranguri inventate? Sa va ia la ochi ca ati fi cumva nationalisti sau patrioti? Oare de la asemenea jigodii mai asteptam noi astazi sa apere interesele Romaniei sau pe cele ale romanilor?

Rusine sefului TVR, Stelian Tanase

Oare cum de se procopsesc toti anti romanii si toti bolsevicii de o buna bucata de vreme numai cu functii din care isi pot bate joc de valorile nationale ale romanilor? Un alt ipocrit fara margini este Stelian Tanase, care spune pe blogul sau ca:

„Vadim Tudor a reprezentat destul de exact latura propagandist-securistă e vechiului regim…”

 

Mai jos aveti o mica mostra de propaganda („securista”) pentru „dictatura comunista”:

Rusine sefului TVR, Stelian Tanase
Rusine sefului TVR, Stelian Tanase

 

Rusine Radu Banciu

Un alt individ ce sare calul cu dese ocazii este Radu Banciu, care are de asemenea o reactie de-a dreptul incredibila dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor.

„Vadim Tudor urla astazi din salvare așa: Mor, mor, nu mai pot sa respir. Era desfigurat.

Lucrurile sunt destul de clare. Daca astazi ar avea loc alegeri, ar obține un scor foarte bun . In politică, el nu trebuia sa existe. In rest, ce a facut el in presa, este doar maculatura. Nu are nicio valoare ce a publicat el. Mi-e si jena, in asemenea momente, sa reamintesc ce a scris.”, a spus Radu Banciu

 

Si din pacate exemplele de acest gen pot continua, mass media anti nationala incepand un  adevarat atac furibund impotriva memoriei lui Corneliu Vadim Tudor…

Treptat, toti acesti trepadusi si mercenari aflati in slujba celor care urasc de moarte neamul romanesc, vor sa stearga orice urma a nationalismului si a patriotismului romanilor. Incepand imediat de dupa 1990, acestia au sadit in constiinta nationala romaneasca, prin intermediul nenumaratelor trusturi de presa, adesea sustinute logistic, financiar si institutional chiar de catre statul roman, faptul ca a fi nationalist sau patriot echivaleaza cu o deviatie de la normalitate, cu o stare de dezechilibru ideologic.

Despre Corneliu Vadim Tudor se gasesc totusi si oameni care au puterea sa spuna si lucruri bune. Cum putea fi xenofob Corneliu Vadim Tudor cand pana si un turc, poate mai patriot decat multi dintre romani, are asemenea cuvinte despre el?

„Chiar si inima mare a lui Vadim Tudor a stat …pentru vesnicie…Ti-e dor acum camarade de blandetea unui om ce parea aprig la manie dar te facea sa plangi ca un copil si sa privesti cu manie la hotii ce au distrus tara.Nu l-ati votat pentru ca spuneati ca e nebun desi era singurul sanatos intr-o tara bolnava aflata in metastaza de mult!”, a postat Metin Cerchez pe contul sau de Facebook

 

PS: Dar poate ca exista totusi si ceva bun in toata aceasta vanzoleala mizerabila a mass mediei antinationale din Romania: sunt scoase la iveala multe dintre viperele si lichelele care au stat pana acum ascunse si au muscat numai pe la colturi tenebroase…

Glasul.info

[tp_product id=”163414783″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info