Sa fii român este uneori greu, dar intotdeauna atat de frumos

Sa fii român este uneori greu, dar intotdeauna atat de frumos!”Si noi susținem inițiativa lui Mihai Tirnoveanu pentru acei copii minunați!”(Meda Gheorghe si prietenele ei) Fetele au inteles un lucru simplu: avem in Odorheiu Secuiesc un orfelinat cu 150 de copii adusi aici din TOATA tara. Acestia traiesc exclusiv din donatii. Datorita lor exista singura institutie de invatamant cu predare in limba româna din zona Odorheiului, liceul Marin Preda (de la clasa pregatitoare pana la clasa a XII-a).

Datorita lor si ceilalti copii români din oras si din vecinatatea lui au posibilitatea sa studieze in limba materna. Datorita lor România este inca vie in inima Harghitei.

Suntem Acţiunea “Români pentru Români” si vom merge in Harghita, la Odorheiu Secuiesc, pentru elevii care dau viata singurului liceu cu predare in limba română. Pe 20 septembrie. Carti, steaguri tricolore, rechizite, alimente de baza, dulciuri si diferite tipuri de detergenti, acestea vor fi darurile noastre pentru ei.

In vederea indeplinirii acestei misiuni vom utiliza ca si la celelate actiuni, două conturi deschise la BRD. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi utilizati pentru achizitionarea alimentelor, rechizitelor, diferitelor tipuri de detergenti, cartilor si steagurilor româneşti.

Daca va este mai usor puteti trimite carti (in special literatură română) si rechizite la urmatoarea adresa: TÎRNOVEANU MIHAI, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr 15, bl. 20, sc. C, ap. 1.Cod postal: 500423. Telefon: 0722566606.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Autor: Mihai Tirnoveanu

[tp_product id=”197298450″ feed=”158″]