RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

,,Crăișorii Iancului” din Covasna merg in Harghita; cu fluierul lui Iancu Avram

Print Friendly, PDF & Email

,,Crăișorii Iancului” din Covasna merg in Harghita; cu fluierul lui Iancu Avram. Pentru România, pentru copiii orfelinatului Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc. Gest de recunostinta, gest de solidaritate pentru cei ce dau viata singurului liceu românesc din zona respectiva. Românii covasneni cred ca ii inteleg cel mai bine pe fratii lor din Harghita; au aceeasi durere, aceeasi lupta. Dar nu sunt singuri. Voi ati dovedit si dovediti in continuare acest lucru.
Profesoara Florentina Teaca care coordoneaza grupul de ,,Craisori” mi-a destainuit odata ca cea mai mare bucurie a copiilor din Covasna si Harghita se ,,intampla” atunci cand afla ca românii din restul Tarii se gandesc la ei.

,,Crăișorii Iancului” din Covasna merg in Harghita; cu fluierul lui Iancu Avram

 

Atunci acesti copii nu se mai simt ,,minoritari” in tara lor, atunci ei simt inima si fapta noastra. Asa vom izbandi.
Sarut-mana Florentina pentru devotamentul tau fata de Tara, va imbratisez dragi Craisori ai Iancului, si va multumesc ca tineti in sufletele si ochii vostri Lancea lui Horea cel fara de moarte.
Pe 20 septembrie vom fi la Odorheiu Secuiesc, si ii vom imbratisa pe copiii orfelinatului, vom imbratisa România in Harghita.

Suntem Acţiunea “Români pentru Români” si vom merge la Odorheiu Secuiesc, pentru elevii care dau viata singurului liceu cu predare in limba română. Carti, steaguri tricolore, rechizite, alimente de baza, dulciuri si diferite tipuri de detergenti, acestea vor fi darurile noastre pentru ei.

In vederea indeplinirii acestei misiuni vom utiliza ca si la celelate actiuni, două conturi deschise la BRD.

Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800.

Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi utilizati pentru achizitionarea alimentelor, rechizitelor, diferitelor tipuri de detergenti, cartilor si steagurilor româneşti.

Daca va este mai usor puteti trimite carti (in special literatură română) si rechizite la urmatoarea adresa: TÎRNOVEANU MIHAI, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr 15, bl. 20, sc. C, ap. 1.Cod postal: 500423. Telefon: 0722566606.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

[tp_product id=”194117090″ feed=”396″]

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline