(VIDEO) Genocidul popoarelor europene. Drepturile cetatenilor dintr-un micut sat danez invadat de imigranti au fost calcate in picioare

(VIDEO) Genocidul popoarelor europene. Drepturile cetatenilor dintr-un micut sat danez invadat de imigranti au fost calcate in picioare, foto: captura youtube

Un micut sat danez cu 140 de locuitori a fost invadat de 1400 de imigranti. Locuitorii din Oranje, un mic si cochet sat din Danemarca, se confrunta de o buna perioada cu o situatie groaznica. Localitatea a fost transformata peste nopate de catre autoritatile daneze intr-un azil pentru imigranti. Daca la inceput au fost adusi 700 de imigranti, pe parcurs s-a ajuns la cifra de 1400, motiv pentru care localnicii au inceput sa protesteze, ingrijorati de invazia la care sunt supusi de catre statul danez.

(VIDEO) Genocidul popoarelor europene. Drepturile cetatenilor dintr-un micut sat danez invadat de imigranti au fost calcate in picioare

Protestele danezilor insa au fost inutile, ele fiind ignorate cu desavarsire de catre autoritati. Din aceasta cauza, localnicii au hotarat sa ia situatia in propriile lor maini si au iesit in strada pentru a bloca accesul autobuzelor cu imigranti care continua sa soseasca in satul lor.

Pentru a incerca sa detensioneze situatia, un inalt oficial guvernamental a sosit la fata locului sa stea de vorba cu satenii nemultumiti. Cum nu s-a putut ajunge la o intelegere, s-au iscat incidente in timpul carora o batrana a fost bruscata si aproape calcata cu masina.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


 

Potrivit presei daneze, citate de aktual24.ro, femeia si-a rupt mana in urma acestui protest. Intre timp, refugiatii s-au instalat in micuta localitate daneza. Facand referire la invazia recenta a imigrantilor in Europa, si la complicitatea criminala a unora dintre conducatorii statelor europene, unii internauti care au vazut acest incident din Danemarca au afirmat ca aceste actiuni reprezinta un adevarat genocid al popoarelor europene.

 

[tp_product id=”193977730″ feed=”158″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info