Categories: Coruptie

Cum poate explica aceasta clasa politica din Romania, corupta pana in maduva oaselor, faptul ca vor acorda 1185 RON fiecarui imigrant in timp ce romanilor fara venit le cer sa plateasca taxe?

Cum pot explica politicienii corupti din Romania, care apropo, de peste un sfert de veac sunt cam aceiasi, ca vor acorda acorda 1185 RON fiecarui imigrant in timp ce romanilor fara venit le cer sa plateasca taxe? Cum le vor explica romanilor carora le-au distrus locurile de munca, le-au dezbinat familiile si le-au distrus practic viata, ca trebuie sa faca pe naiba in patru sa plateasca taxe in Romania, chiar daca nu au nici macar nici o bruma de venit, sau nu stiu nici ce o sa puna maine pe masa?

Cum poate explica aceasta clasa politica din Romania, corupta pana in maduva oaselor, faptul ca vor acorda 1185 RON fiecarui imigrant in timp ce romanilor fara venit le cer sa plateasca taxe?

Nu-ti trebuie multa scoala sa intelegi ca locurile de munca din Romania au fost distruse de catre politicienii corupti si incompetenti din Romania; prin „privatizari” frauduloase, prin falimentari artificiale ale bancilor romanesti sau ale unor fonduri de investitii, prin fraude de proportii apocaliptice, prin delapidarea banilor de la bugetul de stat, prin eludarea de la plata obligatiilor fiscale pentru firmele de partid, prin contracte oneroase cu statul, etc

Cum explici tu, un dobitoc care doarme in Parlamentul Romaniei, sau se uita la filme porno, asta in cazul NE-fericit in care esti prezent la „servici”, ca ti-ai marit cu labuta ta salariul cu 300% si ti-ai facut rost si de o pensie nesimtita?

Cum explici tu mai animalule ca esti altfel decat restul lumii si meriti un asemenea tratament discretionar?

Cum explici tu romanilor pe care i-ai lasat fara servici si s-au sinucis din disperare sau si-au vazut destramata familia din cauza dificultatilor financiare, ca tu esti un bou sau vita care te erijezi in reprezentantul lor si spui ca le „aperi” interesele?

Un roman care munceste o luna intreaga pe un salariu minim pe economie, primeste doar circa 777 RON (1050 RON brut), si asta in timp ce are cheltuieli lunare care de multe ori depasesc salariul net pe care il incaseaza, iar romanii care nu mai au nici loc de munca si nici somaj, primesc lunar doar suma de 142 RON ca ajutor social.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

o zi ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

2 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago