libris.ro

Cum poate explica aceasta clasa politica din Romania, corupta pana in maduva oaselor, faptul ca vor acorda 1185 RON fiecarui imigrant in timp ce romanilor fara venit le cer sa plateasca taxe?

Cum poate explica aceasta clasa politica din Romania, corupta pana in maduva oaselor, faptul ca vor acorda 1185 RON fiecarui imigrant in timp ce romanilor fara venit le cer sa plateasca taxe?

Cum pot explica politicienii corupti din Romania, care apropo, de peste un sfert de veac sunt cam aceiasi, ca vor acorda acorda 1185 RON fiecarui imigrant in timp ce romanilor fara venit le cer sa plateasca taxe? Cum le vor explica romanilor carora le-au distrus locurile de munca, le-au dezbinat familiile si le-au distrus practic viata, ca trebuie sa faca pe naiba in patru sa plateasca taxe in Romania, chiar daca nu au nici macar nici o bruma de venit, sau nu stiu nici ce o sa puna maine pe masa?

Cum poate explica aceasta clasa politica din Romania, corupta pana in maduva oaselor, faptul ca vor acorda 1185 RON fiecarui imigrant in timp ce romanilor fara venit le cer sa plateasca taxe?

Nu-ti trebuie multa scoala sa intelegi ca locurile de munca din Romania au fost distruse de catre politicienii corupti si incompetenti din Romania; prin „privatizari” frauduloase, prin falimentari artificiale ale bancilor romanesti sau ale unor fonduri de investitii, prin fraude de proportii apocaliptice, prin delapidarea banilor de la bugetul de stat, prin eludarea de la plata obligatiilor fiscale pentru firmele de partid, prin contracte oneroase cu statul, etc

Cum explici tu, un dobitoc care doarme in Parlamentul Romaniei, sau se uita la filme porno, asta in cazul NE-fericit in care esti prezent la „servici”, ca ti-ai marit cu labuta ta salariul cu 300% si ti-ai facut rost si de o pensie nesimtita?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cum explici tu mai animalule ca esti altfel decat restul lumii si meriti un asemenea tratament discretionar?

Cum explici tu romanilor pe care i-ai lasat fara servici si s-au sinucis din disperare sau si-au vazut destramata familia din cauza dificultatilor financiare, ca tu esti un bou sau vita care te erijezi in reprezentantul lor si spui ca le „aperi” interesele?

Un roman care munceste o luna intreaga pe un salariu minim pe economie, primeste doar circa 777 RON (1050 RON brut), si asta in timp ce are cheltuieli lunare care de multe ori depasesc salariul net pe care il incaseaza, iar romanii care nu mai au nici loc de munca si nici somaj, primesc lunar doar suma de 142 RON ca ajutor social.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info