RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Suntem picaturi, impreuna suntem ploaia din care va rasari un Drapel. Inca 10 steaguri tricolore (din cele o mie pe care le vom strange) pentru românii din Harghita si Covasna

Print Friendly, PDF & Email

Inca 10 steaguri tricolore (din cele o mie pe care le vom strange) pentru românii din Harghita si Covasna, si un portabagaj plin de rechizite nou-noute si carti pentru copiii acestora, pentru ai nostri de fapt. Sa fii român este uneori greu, dar intotdeauna atat de frumos.Ce resort launtric trebuie sa ai pentru a veni de la Cluj la Brasov cu daruri pentru românii din Harghita si Covasna? Intrebati-l pe Adrian Boieru, clujeanul care crede ca nu este totul pierdut. Daca ne unim in credinta si fapte. Daca suntem Români pentru Români.

Suntem picaturi, impreuna suntem ploaia din care va rasari un Drapel. Inca 10 steaguri tricolore (din cele o mie pe care le vom strange) pentru românii din Harghita si Covasna

[tp_product id=”201590429″ feed=”158″]

Nu laudam pe nimeni in aceste postari, nu suntem euforici, nu debordam de optimism. Credem insa cu tarie in acest popor, avem certitudinea ca gesturile voastre de solidaritate, de dragoste fata de fratii nostri din Inima Tarii, conteaza. Conteaza ca un copil din Harghita sa primeasca un semn românesc din partea noastra. Conteaza sa afirmi ca tu, ca român, nu esti indiferent fata de Tara ta ce poate muri in Inima ei. Conteaza sa lupti. Asta chiar conteaza.

De aceea am pornit aceasta Actiune. De aceea vom duce in Harghita si Covasna o mie de steaguri tricolore. De aceea le vom darui copiilor români cadouri de Sfantul Nicolae. Suntem picaturi, impreuna suntem ploaia din care va rasari un Drapel.

Pentru Actiunea din 1 Decembrie exista doua centre in care puteti trimite steaguri tricolore ce vor ajunge in Harghita si Covasna: Brasov si Târgu-Mures. Pentru Brasov: Tîrnoveanu Mihai, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr 15, bl. 20, sc. C, ap. 1. Cod Postal 500423, tel. 0722566606).

Pentru Târgu Mures steagurile se vor centraliza la sediul ziarului “Cuvântul liber”. In vederea indeplinirii acestei Actiuni, avem deschise doua conturil a BRD. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU).

Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA. Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copii.

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline