RSS

Politicienii să nu mai interfere…

"Când vom trece de l…

ȘEFUL KGB ȘI LIDERUL ULTERIOR AL…

"Motto: “Am fost ca …

10 AUGUST 2018 - ZIUA MINCIUNII

"La 10 august 2018 a…

(FOTO) Șoc și groază la spitalul…

Pozele în care apăre…

Ieșenii alături de Camelia Smica…

Acțiune de solidarit…

Spitalul modular de la Lețcani: …

Sâmbătă, 8 august 20…

Gheorghe Piperea: " Cu așa ceva …

Avocatul Gheorghe Pi…

La 8 august 1943, la Șimleul Sil…

Potrivit unui comuni…

Acțiuni de solidaritate pe 8 și …

Pe 8 și 9 august a.c…

Gabriel Apreutesei: "De ce fuge …

Unul dintre noii și…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Exclusiv: Scolile romanesti devin tot mai mult “cimitire de hartii”

Print Friendly, PDF & Email

Toata presa aservita intereselor politice naționale și internaționale ii compatimește ironic pe profesori ca sunt fie prost platiți, fie nevoiți sa predea dupa o programa in neconcordanța cu cerințele europene. Nimeni nu spune insa ca cea mai mare durere a unui profesor este birocrația care l-a transformat intr-un responsabil de hartie. Pregatirea sa profesionala se limiteaza astazi la maldare de hartie prin care iși justifica fișa postului. Acesta este rezultatul “aleșilor noștri” in cei douazeci și cinci de ani de democrație.

Exclusiv: Scolile romanesti devin tot mai mult “cimitire de hartii”

Cat despre atitudinea domniilor lor cand vine vorba de diminuarea acestei birocrații nici vorba despre vreo revendicare in acest sens. Legislația educației naționale este anti-constituționala deoarece incalca drepturile și libertațile fundamentale ale omului. Ele sunt proiecția casei politice care sfideaza dorința majorițații cadrelor didactice. Se vede limpede citind documentele de mai jos ca birocrația este cheia manipularii și “reeducarii capitaliste”.

Fișa postului – profesor

Comisii școală

În acest sens Federația Euro Education va demara o proiect educațional intitulat “Birocrația – pentru o educație europeană!” care cere Ministerului Educației desființarea a cel puțin 75% din comisiile școlilor românești pentru a îmbunătăți calitatea învățământului preuniversitar. Facem apel la toate O.N.G.-urile “apolitice” din România să sprijine aceast proiect printr-o scrisoare de intenție la adresa de email: magazincritic2007@yahoo.com. Campania se desfășoară pe o durată nelimitată până în ziua organizării grevei generale, dacă mai este cazul.

I.D.Constantinescu

Sursa: magazincritic.ro

 Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info