libris.ro

Jurnalista maghiara care a pus piedica unor imigranti spune ca vrea sa emigreze in Rusia

Jurnalista maghiara care a pus piedica unor imigranti spune ca vrea sa emigreze in Rusia

Jurnalista maghiara care a pus piedica unor imigranti spune ca vrea sa emigreze in Rusia. Petra Laszlo, fost camerman al postului de televiziune maghiar N1 TV, declara ca doreste sa emigreze in Rusia dupa ce se va termina procesul din Ungaria in care este acuzata de vandalism. “Luam in considerare Rusia și ne gandim sa invațam limba rusa. Este important pentru noi sa plecam din Ungaria. Vom hotari dupa proces”, a declarat Laszlo, referindu-se la intreaga sa familie, intr-un interviu publicat online de ziarul rus ‘Izvestia’, scrie napocanews.ro.

Jurnalista maghiara care a pus piedica unor imigranti spune ca vrea sa emigreze in Rusia

[tp_product id=”197243202″ feed=”2449″]

Petra Laszlo a dezvaluit public faptul ca viata sa si a familiei sale este practic distrusa. Avand in vedere ca dupa evenimentele in care ea a fost implicata nu isi mai gaseste acum un loc de munca, atat ea cat si sotul sau si cele doua fiice ale sale sunt de acord sa emigreze. Una dintre principalele destinatii la care se gandesc este Rusia.

Pentru a studia cazul jurnalistei, a fost creata in Ungaria o comisie speciala, iar in cazul Petrei Laszlo s-a cerut o pedeapsa 7 ani de inchisoare, in conditiile in care in aceasta tara pedeapsa maxima pentru aceasta infractiune este de trei ani. Avocatul jurnalistei este optimist si spune ca ea ar putea scapa doar cu o pedeapsa de un an si jumatate de libertate conditionata.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Potrivit marturisirilor facute de catre Petra Laszlo, ea a primit foarte multe amenintari cu moartea si acum se teme pentru siguranta sa si a familiei sale. Jurnalista considera reteaua de socializare Facebook responsabila de aceste amenintari si spune chiar ca se gandeste sa trimita detinatorii retelei de socializare in judecata.

Dupa incidentul din luna septembrie in care Petra Laszlo a pus piedica unor refugiati care incercau sa treaca granita dintre Serbia si Ungaria, postul de televiziune maghiar N1 TV a concediat-o, iar de atunci jurnalista nu si-a mai gasit nici un loc de munca.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info