RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

MEMORIU PENTRU AVRAM IANCU!

Print Friendly, PDF & Email

Catre
Parlamentul Romaniei,

Memoriu adresat domnului Valeriu Zgonea,
Presedintele Camerei Deputatilor,

“Daca nu se ivea Avram Iancu, astazi curgea prin Transilvania o istorie straina pe o albie romaneasca.” Laurian Stanchescu.

 

MEMORIU PENTRU AVRAM IANCU!

Domnule Presedinte!

Acest Memoriu este ecoul Tarii Motilor si al Tarii Zarandului, este ecoul Apusenilor si al memoriei sacre a Craisorului, este ecoul stravechii Transilvanii romanesti. Multumim ca l-ati declarat oficial pe Avram Iancu, “Martir si Erou al Natiunii Romane,” dar amarul este ca proiectul s-a intors in Parlament, prin respingerea si nesemnarea lui de catre Klaus Iohannis.

Sa fi picat Presedintele Romaniei intr-o stare de frivolitate spirituala, istorica si culturala? Sa nu fi auzit de Tebea, Templul Romanismului?

Va rugam sa opriti cruciada antiromanesca impotriva Eroului din Apuseni, dati onorul cuvenit jertfelor motilor din Transilvania romaneasca si ortodoxa! Convertiti umilirea publica a Craisorului intr-un triumf national, votand din nou in Parlament titulatura nobila de “Martir si Erou al Natiunii Romane!”

Avram Iancu este Cristosul Apusenilor, nu va jucati cu credinta motilor! Nu jefuiti memoria mormintelor si a crucilor motilor din Revolutia de la 1848!

Va asteptam la Tebea cu Avram Iancu declarat in Parlament, “Martir si Erou al Natiunii Romane!” Cu documentul istoric semnat si promulgat de Klaus Iohannis, locuitor vremelnic al Palatului Cotroceni!

Domnule Presedinte, Valeriu Zgonea!
Puteti fi onoarea sau dezonoarea Neamului Romanesc!

Foto: Biserica din Ribița

Laurian Stanchescu, scriitor si jurnalist,

initiatorul proiectului cu toata Tara Moţilor si a Tarii Zarandului


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline