libris.ro

Adrian Papahagi despre Alina Mungiu Pippidi: „Komisarii sovietici ar fi mici copii fața de acest monstru de aroganta, intoleranta si ideologie tampa”

Adrian Papahagi despre Alina Mungiu Pippidi: „Komisarii sovietici ar fi mici copii fața de acest monstru de aroganta, intoleranta si ideologie tampa”

Clujeanul Adrian Papahagi a lansat pe contul sau de Facebook un atac vehement la adresa sorosistei Alina Mungiu-Pippidi, dupa ultimele interventii publice ale acesteia prin care a sfidat opinia publica din Romania prin afirmatiile sale, comparand-o cu oribilii comisari ideologici sovietici care au terorizat milioane de romani la mijlocul secolului trecut. Facand o scurta analogie intre „ideologia tampa” a propagandei sorosiste si actiunile coruptilor din Romania, Adrian Papahagi declara ca prefera ca Romania sa fie mai degraba condusa de „pisicheri corupti” precum Vanghelie decat de un „monstru de aroganta, intoleranta si ideologie tampa” precum Alina Mungiu-Pippidi.

Citandu-l pe Adrian Papahagi: „vreun bou cu basca” nu stim sigur inca sa fi vazut pana acum, insa de o vaca invelita cu fular stim cu totii.

„Nu as vrea sa traiesc intr-o tara in care Alina Mungiu si gasca ei unita, salvatoare si curata sa fie la putere. Komisarii sovietici ar fi mici copii fata de acest monstru de aroganta, intoleranta si ideologie tampa.
Dupa ce ne-ar darama bisericile, ne-ar confisca pruncii, ne-ar vari lesa securista direct in creier, nu doar in mailuri si in telefoane, ne-ar da afara de la catedre si ne-ar baga la puscarie, la reeducare, s-ar gasi vreun bou cu basca, promovat ideolog oficial, care sa ne explice ca nu e mare lucru.
Prefer ca Romania sa fie condusa de pisicheri corupti. Vanghelie e de o mie de ori preferabil lui Mungiu: incultura lor esentiala este aceeasi, doar gradul de alfabetizare difera. Vanghelie macar e mai tolerant si mai simpatic.”, a postat Adrian Papahagi pe contul sau de Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[tp_product id=”194103891″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info