Coincidență? Koveși a votat la Helsinki, capitala neoficială a soroșismului european în anii ’80-90

Mazilită în România din fruntea DNA și băgată pe ușa din dos pe funcția de procuror general european , în urma unor jocuri de culise foarte murdare și controversate la nivel european, Laura Codruța Koveși a votat în turul doi al alegerilor prezidențiale în capitala Finlandei, la Helsinki.

„Fosta șefă DNA a votat la Helsinki. Camelia Smicală, mesaj pe Facebook: Ce caută Koveși la ambasada României la Helsinki, împreună cu echipa care mi-a „vândut” copiii finlandezilor? Nu cred în coincidențe!”, scrie activenews.ro

[su_box title=”“Societatea deschisă” te vrea prost și antiromân, te vrea dușmanul propriului tău neam!” style=”default” box_color=”#333333″ title_color=”#FFFFFF” radius=”3″ class=””]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[/su_box]

Contrar celor spuse de către pupincuriștii globaliști din presa din România, George Soros și-a țesut pânza de păianjen în România și în alte state fost comuniste din Europa Centrală și de Sud-Est cu mult înainte de momentul decembrie 1989, el infiltrându-se în țările din fostul bloc comunist european cu ajutorul fundațiilor pentru drepturile omului, după ce Uniunea Sovietică și sateliții săi din Europa de Est au acceptat să semneze Acordul de la Helsinki în anul 1975.

După semnarea Acordului de la Helsinki în anul 1975 de către țările din fostul bloc comunist european, anii ’80 au constituit un șir foarte lung de infiltrări ale rețelelor lui Soros în state comuniste, în care altfel ar fi fost extrem de dificil accesul.

[su_box title=”Ploșnițăriile soroșiste din Ungaria pe filiera Helsinki” style=”default” box_color=”#333333″ title_color=”#FFFFFF” radius=”3″ class=””]

[/su_box]

Agenda disidenților evrei comuniști din statele comuniste europene se potrivea mai bine cu dezideratele lui George Soros decât cu formele de socialism național încercate de către unii lideri comuniști europeni. Așa se face că mulți dintre primii bursieri ai lui Soros au fost recrutați tocmai din rândul odraslelor acestor disidenți comuniști din Europa Centrală și de Est.

Dar pentru a se putea infiltra în aceste țări comuniste (n.r. “societăți închise”), George Soros a început să participe periodic la ședințele Helsinki Watch, înființată la New York. George Soros s-a erijat treptat în susținătorul înfocat al acestei organizații, urmărind evoluția și extinderea pe plan geografic ale acesteia până la momentul când organizația s-a transformat în Human Rights Watch.

[su_box title=”George Soros și Helsinki Watch” style=”default” box_color=”#333333″ title_color=”#FFFFFF” radius=”3″ class=””]

[/su_box]

Directorul fondator al Helsinki Watch, Aryeh Neier, a devenit primul președinte al Institutului pentru o Societate Deschisă (Open Society Institute), adică fundația lui George Soros.

Pe la mijlocul anilor ’80, controversatul miliardar George Soros a început să finanțeze masiv mișcările disidente din țările comuniste europene și pe cele care se erijau în mișcări pentru apărarea drepturilor omului. Așa se face că Soros s-a putut nu doar infiltra în fostele țări comuniste din Europa Centrală și de Est, ci a reușit și să-și pună la punct niște rețele de informații și de propagandă, multe dintre ele chiar cu acces la instituții importante din statele blocului comunist european.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info