libris.ro

Aflarea în treabă ca metodă de lucru a lui Nicușor Dan

Aflarea în treabă ca metodă de lucru a lui Nicușor Dan

Domnule profesor ION COJA, circulă o mulțime de informații cu privire la Nicușor Dan și echipa sa, informații care ne pun în gardă cu privire la adevăratele intenții ale lui Nicușor Dan. Dumneavoastră ce părere aveți despre acest domn?

Domnul Nicușor Dan are o față de om cumsecade, de copil ingenuu, incapabil să mintă sau să jure fals. Sper că nu mă înșel! I-am scris mai multe mesaje pe adresa sa de internet, dar nu mi-a răspuns, nici el, nici doamna Clotilde!… Ceea ce ar putea fi un semn… Nu-i propuneam o colaborare propriu zisă, ci îi ofeream niște obiective cu care să se angajeze în campania electorală. Nu mi-a răspuns. Răspunsul așteptat de mine era un simplu „Mulțumesc!” Unul dintre obiectivele propuse de mine era să redeschidă șantierul portului București. Dintre toți candidații la primăria Bucurștiului numai doamna Iulia Gorea Costin a venit cu acest obiectiv, cel mai important cu putință. Este și motivul pentru care am votat-o pe distinsa doamnă! O felicit din toată inima!

Aflarea în treabă ca metodă de lucru a lui Nicușor Dan

V-a supărat faptul că Nicușor Dan v-a ignorat?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ce m-a supărat cu adevărat este lipsa de sens și de maturitate cu care Nicușor Dan a tratat invitația doamnei Firea, care i-a oferit domnului Nicușor Dan funcția de vice-primar! O invitație care dovedește intențiile doamnei Firea de a fi un primar corect, care nu se teme să aibă „în coastă” un adversa de neîmpăcat! Din păcate, refuzul lui Nicușor Dan te lasă perplex. La urma urmelor ce dorește acest domn?! Ca vice primar putea să se ocupe de domeniul predilect, în care are oarece experiență: urbanism, arhitectura orașului, monumente etc. Se putea ocupa de ceea ce se înțelege prin sintagma cu care a făcut atâtea valuri, dar ne-a păcălit: salvarea Bucureștiului! Colac peste pupăză, ne-am trezit vice-primar la Capitală cu un caraghios. Vina nu este a bietului neica nimeni, ci a lui Nicușor Dan! De Tăriceanu nu mai zic nimic!

Se poate spune că Nicușor Dan și-a trădat susținătorii?

Nu! Nicușor Dan nu a trădat! Cine trădează o face pentru un câștig, are un motiv oarecare. Nicușor Dan are alt defect de caracter, mai greu de diagnosticat. Este vorba de acel defect sesizat de limba română prin locuțiunea aflarea în treabă! Se poate spune că aflarea în treabă este metoda de lucru a lui Nicușor Dan. Intră în arenă, se implică, pare decis să rupă gura târgului, să facă ceva deosebit, dar când e pe făcute, când îi vine rândul să joace, dă din colț în colț, se eschivează și dispare în ceață… Eventual bombănind și dând vina pe alții pentru neputința sa de a face! Devine periculos, este amăgitor pentru mulți, așa cum a fost și pentru mine, în urmă cu patru ani, când l-am votat…

Ce șanse are cu Salvați România la alegerile din decembrie?

A mai zis și Petre Roman & Ion Iliescu că salvează România și au distrus-o!… Eu am scos din vocabularul meu cuvîntul salvare! Ne-a mințit atât de rău în decembrie 1989 și anii ce au urmat.

Deci PRM-ul nu va colabora cu acest partid?

Vom colabora cu oricine pentru ca să nu se fure la numărătoarea voturilor!… Dar doctrinar și în timpul campaniei electorale nu văd ce alt interes comun am mai avea! Dar, cine știe?! Văzând și făcând! Să vedem ce oameni va pune pe liste! Altminteri, la idei, nu prea are, nu prea știe pe ce lume trăiește. L-am auzit pe B1 vorbind prostii, banalități! Nu trebuie lăsat să mai amăgească o dată lumea! S-a descalificat definitiv!… Dar am impresia că oameni cu mulți bani vor să ni-l bage pe gât cu ajutorul televiziunilor!

A consemnat Petre Burlacu

Sursa: ioncoja.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info