RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Costume populare românești pentru copiii din Covasna

Print Friendly, PDF & Email

Steagurile tricolore imbratisate de copiii din fotografii au fost trimise de voi de 1 Decembrie; au ajuns si in Ojdula, jud. Covasna, sat al suferintei românești. Au simtit nevoia acesti copii sa se infasoare in ele ca intr-un scut. Redescoperirea Traditiei Nationale este vitala aici, maghiarizarea spunandu-si destul de greu cuvantul. Nu intamplator mergem in Ojdula pentru a darui straie populare românești.

“Sunt români care la biserica (la cea ortodoxa) vorbesc ungureste, dar canta românește”, Biserica Ortodoxa fiind principala veriga ce-i tine pe fratii nostri in identitatea stramosilor. Copiilor acestor tarani le vom darui costumele populare românești. Pentru a nu uita nicio clipa cine sunt si de unde vin, pentru a nu uita Neamul, si a ramane in El. Doamne ajuta dragi prieteni sunteti chemati sa aparati la propriu granita etnica interioara.

Pentru indeplinirea acestei misiuni avem nevoie de resurse financiare inca de la inceput (spre deosebire de actiunile anterioare) fiind necesari bani pentru procurarea materialelor confectionarii straielor populare.

In vederea acestei actiuni asa cum am avut si la celelalte sunt deschise doua conturi la BRD: (Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU: ambele conturi sunt deschise pe numele soției mele, TÎRNOVEANU ADRIANA.

Adresa: Brasov, str. Liviu Cornel Babeş, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Postal 500423, tel. 0722566606.Costumele populare vor fi confecţionate în Voineşti Covasna şi în Ojdula.

Preţul unui costum este de 200 de lei pentru băieţi şi 250 de lei pentru fete.

Doamne ajută, mergem cu Dumnezeu înainte!


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline