libris.ro

Profesorul Ion COJA a initiat Partidul LISTA NATIONALA, o alternativa la mizeria politica din Romania

Profesorul Ion COJA a initiat Partidul LISTA NATIONALA, o alternativa la mizeria politica din Romania

Dosarul pentru inregistrarea Partidului LISTA NAȚIONALA a fost depus cu nr 34034 / 3 /2015 la Tribunalul București, in septembrie 2015. La data de 28 ianuarie 2016 ni s-a facut cunoscut ca Tribunalul a incuviințat cererea de inregistrare a Partidului Lista Naționala. Totodata ni s-a comunicat ca Parchetul a facut apel la Curtea de Apel impotriva cererii de inregistrare a partidului. Din pacate, pana azi nu am reușit sa aflam motivele invocate in Apelul Parchetului. In așteptare, consideram ca avem datoria și dreptul de a aduce la cunoștința publicului urmatoarele:

Inițiativa fondarii acestui partid i-a aparținut subsemnatului ION COJA. Se reia astfel un proiect mai vechi care, la data aceea, nu a putut fi continuat. (Vezi www.listanationala.ro) De data aceasta speram sa mergem pana la capat și sa oferim societații romanești o alternativa la actuala oferta politica și electorala. Incercam sa fim un partid in care sa se regaseasca persoanele onorabile din Țara intr-un numar cat mai mare, coalizate in jurul unor idei, activitați și acțiuni politice subordonate exclusiv ideii de interes național.

Ceilalți doi membri fondatori sunt medicii Efrim Maria Elena și Coja Aurel. Cu alte cuvinte, Partidul Lista Naționala este „opera” fraților Coja! Ei sunt membrii fondatori! Acesta este punctul de plecare!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ii chemam alaturi de noi pe toți cei care ne cunosc și au motive sa se increada in noi! Ii invitam sa ia cuvintul pe toți cei care de-a lungul unei vieți de om au avut ocazia sa constate in chip nemijlocit ce este de capul nostru, al fraților Coja. Cine are ceva de reproșat vreunuia dintre noi sa nu pregete sa faca publica parerea sa despre statura morala și profesionala a fraților Coja! Punem la dispoziția acestor rezerve sau dezvaluiri critice mijloacele noastre de a comunica cu publicul. Deocamdata, aceste posibilitați includ numai Internetul.

Pentru inceput, este vorba de site-ul www.ioncoja.ro  In curand vor aparea și alte arene pentru dezbateri privitoare la LISTA NAȚIONALA, la intențiile noastre, ale celor care ne vom aduna sub stindardul tricolor al PLN! Imediat dupa obținerea sentinței irevocabile vom declanșa propriu zis activitatea de partid, construcția PLN și elaborarea Listei Naționale. Precum se vede contam pe o incheiere favorabila inițiativei noastre. Favorabila interesului național!

Noi, membrii fondatori ai PLN suntem oameni in varsta și ne adresam mai intai celor de-un leat cu noi. Mulți dintre cei care ar fi primit cu bucurie inițiativa noastra sunt de-acum intr-o lume sigur mai buna decat cea in care bunul Dumnezeu ne mai ingaduie o vreme, nu prea indelungata. De aceea, dar și pentru alte motive, ii așteptam alaturi de noi in primul rand pe copiii și nepoții celor care ne-au fost candva colegi, prieteni, camarazi, vecini, tovarași… Dumnezeu sa-i odihneasca! Ne lipsesc atat de mult!…

Lista Naționala este deschisa in mod preferențial tineretului, fața de care generația noastra se simte vinovata ca le lasam drept moștenire o Romanie mutilata, desfigurata de saracie și suferința! Pentru noi, varstnicii implicați in acest proiect politic, este ultimul tren in care ne mai putem urca. Nu vom merge pana la capat. La stația urmatoare vom cobori, probabil.

Citeste intreg articolul pe ioncoja.ro

 

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info