RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Profesorul Ion COJA a initiat Partidul LISTA NATIONALA, o alternativa la mizeria politica din Romania

Print Friendly, PDF & Email

Dosarul pentru inregistrarea Partidului LISTA NAȚIONALA a fost depus cu nr 34034 / 3 /2015 la Tribunalul București, in septembrie 2015. La data de 28 ianuarie 2016 ni s-a facut cunoscut ca Tribunalul a incuviințat cererea de inregistrare a Partidului Lista Naționala. Totodata ni s-a comunicat ca Parchetul a facut apel la Curtea de Apel impotriva cererii de inregistrare a partidului. Din pacate, pana azi nu am reușit sa aflam motivele invocate in Apelul Parchetului. In așteptare, consideram ca avem datoria și dreptul de a aduce la cunoștința publicului urmatoarele:

Inițiativa fondarii acestui partid i-a aparținut subsemnatului ION COJA. Se reia astfel un proiect mai vechi care, la data aceea, nu a putut fi continuat. (Vezi www.listanationala.ro) De data aceasta speram sa mergem pana la capat și sa oferim societații romanești o alternativa la actuala oferta politica și electorala. Incercam sa fim un partid in care sa se regaseasca persoanele onorabile din Țara intr-un numar cat mai mare, coalizate in jurul unor idei, activitați și acțiuni politice subordonate exclusiv ideii de interes național.

Ceilalți doi membri fondatori sunt medicii Efrim Maria Elena și Coja Aurel. Cu alte cuvinte, Partidul Lista Naționala este „opera” fraților Coja! Ei sunt membrii fondatori! Acesta este punctul de plecare!

Ii chemam alaturi de noi pe toți cei care ne cunosc și au motive sa se increada in noi! Ii invitam sa ia cuvintul pe toți cei care de-a lungul unei vieți de om au avut ocazia sa constate in chip nemijlocit ce este de capul nostru, al fraților Coja. Cine are ceva de reproșat vreunuia dintre noi sa nu pregete sa faca publica parerea sa despre statura morala și profesionala a fraților Coja! Punem la dispoziția acestor rezerve sau dezvaluiri critice mijloacele noastre de a comunica cu publicul. Deocamdata, aceste posibilitați includ numai Internetul.

Pentru inceput, este vorba de site-ul www.ioncoja.ro  In curand vor aparea și alte arene pentru dezbateri privitoare la LISTA NAȚIONALA, la intențiile noastre, ale celor care ne vom aduna sub stindardul tricolor al PLN! Imediat dupa obținerea sentinței irevocabile vom declanșa propriu zis activitatea de partid, construcția PLN și elaborarea Listei Naționale. Precum se vede contam pe o incheiere favorabila inițiativei noastre. Favorabila interesului național!

Noi, membrii fondatori ai PLN suntem oameni in varsta și ne adresam mai intai celor de-un leat cu noi. Mulți dintre cei care ar fi primit cu bucurie inițiativa noastra sunt de-acum intr-o lume sigur mai buna decat cea in care bunul Dumnezeu ne mai ingaduie o vreme, nu prea indelungata. De aceea, dar și pentru alte motive, ii așteptam alaturi de noi in primul rand pe copiii și nepoții celor care ne-au fost candva colegi, prieteni, camarazi, vecini, tovarași… Dumnezeu sa-i odihneasca! Ne lipsesc atat de mult!…

Lista Naționala este deschisa in mod preferențial tineretului, fața de care generația noastra se simte vinovata ca le lasam drept moștenire o Romanie mutilata, desfigurata de saracie și suferința! Pentru noi, varstnicii implicați in acest proiect politic, este ultimul tren in care ne mai putem urca. Nu vom merge pana la capat. La stația urmatoare vom cobori, probabil.

Citeste intreg articolul pe ioncoja.ro

 

 

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline