libris.ro

Un roman, inamic al supermarket-urilor: „Produsele din supermarket sunt imbogatite cu substante care provoaca cancerul”

Un roman, inamic al supermarket-urilor: „Produsele din supermarket sunt imbogatite cu substante care provoaca cancerul”

Tot mai multi romani considera ca intre alimentele prezente in supermaket-urile din Romania si imbolnavirile de cancer exista o stransa legatura, existand suspiciuni ca in alimentele din aceste lanturi de magazine sunt prezenti aditivi care provoaca aparitia unor diferite tipuri de cancer sau alte boli asociate unei alimentatii necorespunzatoare. Reglementarea aditivilor si diferitelor substante folosite in industria alimentara este destul de deficitara in Romania, existand nenumarate lacune si portite de scapare pentru cei care nu doresc sa respecte legislatia aflata in vigoare, dovedindu-se nu de putine ori ca pe mesele romanilor au ajuns ori produse expirate, cu provenienta incerta, falsificate sau chiar unele care erau adevarate bombe ecologice.

Un roman, inamic al supermarket-urilor: „Produsele din supermarket sunt imbogatite cu substante care provoaca cancerul”

„Produsele din supermarket sunt imbogatite cu substante care provoaca cancerul…!! Ai inteles?? Consumi de la supermarket si faci cancer !! Daca ai o bucatica de pamant fa-ti o sera semi ingropata si consuma produsele tale sanatoase! Eventual du-te la tara si aprovizioneaza-te de acolo!! Ignori mesajul asta…?? CANCER placut …„, a postat Marius Codreanu pe contul sau de Facebook

Un alt pericol al produselor din supermaket-uri este alaturarea in diferite combinatii a alimentelor care contin diversi aditivi, astfel incat se ajunge uneori la asa numitele cocktail-uri chimice, combinatii in care substantele chimice din diverse alimente cu un grad scazut de pericol se pot transforma usor prin combinarea lor cu alte substante in ceva mult mai daunator pentru sanatatea oamenilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


O simpla reteta in care se combina diverse ingrediente poate „ajuta” involuntar la otravirea organismului, uneori fara ca nici macar sa bagam de seama. De cele mai multe ori, oamenii trateaza simptomele prezente ca pe niste simple indigestii sau le pun pe seama oboselii, racelii sau a stresului, etc Putini sunt consumatorii din Romania care consulta cu atentie etichetele produselor de pe rafturile supermaket-urilor si citesc lista ingredientielor si aditivilor prezenti in diverse produse alimentare.

Daca in tarile vestice se acorda din ce in ce mai multa atentie alimentatiei sanatoase si produselor bio, in Romania consumatorii inca nu sunt destul de receptivi in aceata privinta, fiind putini cei care acorda destul interes acestor aspecte.

Glasul.info

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info