RSS

Mars cu torte al nationalistilor…

Mars cu torte al nati…

Lumea Justitiei va formula o pla…

Lumea Justitiei va fo…

Un criminal de razboi este omagi…

Un criminal de razboi…

Putreziciunea si pestilentialita…

Putreziciunea si pest…

A reinceput prigoana bolsevica? …

A reinceput prigoana …

Tudoreeleeeee, ni s-a acrit de P…

Tudoreeleeeee, ni s-a…

Halucinant! Un oras din Ungaria …

Halucinant! Un oras d…

Abjectie institutionalizata! Ung…

Abjectie institutiona…

Terapia si educatia prin desen s…

Terapia si educatia p…

16 februarie 1933, un eveniment …

16 februarie 1933, un…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

SCRISOARE PUBLICĂ PENTRU FLORIN CÂRCIUMARU, PSD ŞI GORJENI!

Omul nu se naşte providenţial, dar poate deveni prin faptele sale şi prin iubirea egală faţă de semenii săi. Ştiu că nu înţelegi ce spun, este prea simplu şi biblic, dacă înţelegeai, scrisoarea mea nu mai avea rost. Tu ai fost ales de un partid politic, nu de comunitatea gorjeană.

Tu slujeşti numai interese de partid care sunt împotriva destinului fiecărui gorjan. Tu stăpâneşti Gorjul prin teroare, ameninţări şi şantaj. Mâna ta nu se închină niciodată la Dumnezeu sau să binecuvânteze un om care iubeşte Gorjul şi românismul, este prea plină de banul public.

Florin Cârciumaru, tu eşti martorul meu care se denunţă public privind soarta vrednică de plâns a oraşului Târgu Jiu. Numai un om neobişnuit de rău ucide spiritul comunităţii în care trăieşte.

Numai un om în care nu bate inima, îngroapă speranţele oamenilor şi visele copiilor. Eşti ca un jandarm care pune arma cu baionetă în pieptul gorjenilor, iar în spatele tău se află plutonul de execuţie PSD.

Florin Cârciumaru, nu am averi, afaceri şi bani ca tine, sunt un scriiitor sărac, prefaţat de patru academicieni, tradus în multe limbi străine şi cu premii naţionale şi internaţionale, dar sărăcia mea este mai bogată decât bogăţia ta jecmănită. Mă voi lupta cu tine şi cu tot partidul tău şi te voi învinge!

Mă voi lupta cu toate partidele care s-au aliat cu PSD. Am de partea mea sabia dreptăţii a lui Tudor Vladimirescu, onorez sacrificiul faţă de ţară şi Gorj al eroinei Ecaterina Teodoroiu şi trăiesc necondiţionat în spiritul lui Dumnezeu şi al lui Constantin Brâncuşi.

Gorjul şi locuitoriii săi sunt Patria mea, patria ta este PSD!

Laurian Stănchescu, scriitor şi jurnalist român.

Foto: magazincritic.ro


Articolele publicate de catre Glasul.info pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si numai cu citarea sursei prin link activ. Abaterile de la aceasta regula constituie incalcarea legii privind drepturile de autor.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!

loading...Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...
Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline