RSS

Epurarea limbii române în Secuim…

Am stat mult pe gându…

Afișele care promovează toleranț…

În România au început…

Istoria ascunsă, românii din Leg…

"Cei care sunt război…

Comicăria legată de rectificarea…

Comicăria legată de r…

A fost prins încă unul dintre ag…

A fost prins încă unu…

Profesorul Ion Coja: "Lozinca fă…

Profesorul Ion Coja: …

Daniel Dragomir: "Atacurile au a…

Daniel Dragomir: "Ata…

Războiul steagurilor la IAȘI: "I…

Războiul steagurilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

SCRISOARE PUBLICĂ PENTRU FLORIN CÂRCIUMARU, PSD ŞI GORJENI!

Print Friendly, PDF & Email

Omul nu se naşte providenţial, dar poate deveni prin faptele sale şi prin iubirea egală faţă de semenii săi. Ştiu că nu înţelegi ce spun, este prea simplu şi biblic, dacă înţelegeai, scrisoarea mea nu mai avea rost. Tu ai fost ales de un partid politic, nu de comunitatea gorjeană.

Tu slujeşti numai interese de partid care sunt împotriva destinului fiecărui gorjan. Tu stăpâneşti Gorjul prin teroare, ameninţări şi şantaj. Mâna ta nu se închină niciodată la Dumnezeu sau să binecuvânteze un om care iubeşte Gorjul şi românismul, este prea plină de banul public.

Florin Cârciumaru, tu eşti martorul meu care se denunţă public privind soarta vrednică de plâns a oraşului Târgu Jiu. Numai un om neobişnuit de rău ucide spiritul comunităţii în care trăieşte.

Numai un om în care nu bate inima, îngroapă speranţele oamenilor şi visele copiilor. Eşti ca un jandarm care pune arma cu baionetă în pieptul gorjenilor, iar în spatele tău se află plutonul de execuţie PSD.

Florin Cârciumaru, nu am averi, afaceri şi bani ca tine, sunt un scriiitor sărac, prefaţat de patru academicieni, tradus în multe limbi străine şi cu premii naţionale şi internaţionale, dar sărăcia mea este mai bogată decât bogăţia ta jecmănită. Mă voi lupta cu tine şi cu tot partidul tău şi te voi învinge!

Mă voi lupta cu toate partidele care s-au aliat cu PSD. Am de partea mea sabia dreptăţii a lui Tudor Vladimirescu, onorez sacrificiul faţă de ţară şi Gorj al eroinei Ecaterina Teodoroiu şi trăiesc necondiţionat în spiritul lui Dumnezeu şi al lui Constantin Brâncuşi.

Gorjul şi locuitoriii săi sunt Patria mea, patria ta este PSD!

Laurian Stănchescu, scriitor şi jurnalist român.

Foto: magazincritic.ro


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline