Daca mai gasiti un taran adevarat inchinati-va la el ca la Mesia

Țărani, Abgar Baltazar

Lenin:”Țaranii reprezinta tot ce urasc mai mult: trecutul, credința, ereziile, și maniile religioase, lucrul manual… As vrea sa-i vad disparand pe toți pana la cel din urma” ( Din memoriile lui Giovanni Papini . Dialogul cu Lenin)

Iata de ce comuniștii romani au facut tot ce le-a stat in putere sa-i desțareze pe țarani. Iata de ce capitaliștii de dupa 1990 au desavarșit opera comuniștilor, spulberandu-i pe țarani. Daca mai gasiți un țaran adevarat inchinati-va la el ca la Mesia…

Sursa: Ion Marin-Almajan

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Daca mai gasiti un taran adevarat inchinati-va la el ca la Mesia

[alert-announce]ACititi si: Razboiul impotriva taranimii[/alert-announce]

Peste 80 de mii de tarani au fost executati sau torturati in inchisorile comuniste si lagarele de munca silnica, pentru ca s-au opus colectivizarii. Pana acum, nimeni nu s-a gandit sa le dedice un muzeu pentru suferintele indurate in comunism.

In Romania, Partidul Comunist Roman a desfașurat in perioada 1949–1962 procesul de colectivizare, ce a constat in confiscarea aproape a tuturor proprietaților agricole private din țara și comasarea lor in ferme agricole administrate de stat. In Romania, colectivizarea a fost similara cu cea efectuata in URSS, prin aceea ca a inglobat terenurile agricole ce puteau fi adunate intr-o ferma colectiva.

 

Jigodiile care ne-au ucis bunicii sau parintii pentru a le lua si bruma de avere pe care o mai aveau ne conduc si astazi prin intermediul progeniturilor lor, ne taie salarii, pensii, ne fura in continuare practic fara intrerupere de aproape un veac. Aceste jigodii ne vand si pe mult si pe putin, ne amaneteaza ca sclavi strainilor, ne fura resursele naturale sau le cedeaza mai pe nimic celor din afara tarii.

Razboiul acestor jigodii nu s-a oprit nici macar o clipa, ba chiar s-a si intensificat, drept dovada stand disparitia a peste patru milioane de romani care au plecat din tara incepand cu 1989 si pana acum. Cand vom scapa oare de acesti paraziti ai neamului romanesc? Cand ne vom trezi cu adevarat?

Glasul.info

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info