RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Partidul Noua Dreapta sustine efortul Bisericii Ortodoxe Romane de modificare a Constitutiei pentru protejarea familiei traditionale

Print Friendly, PDF & Email

Partidul Noua Dreapta sustine efortul Bisericii Ortodoxe Romane de modificare a articolului 48 din Constitutia Romaniei in sensul definirii familiei ca intemeiata ”pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie”.

Mii de membri ai partidului din toate judetele sunt angajati in procesul de strangere de semnaturi, acest obiectiv fiind asumat in Programul Partidului Noua Dreapta, punctul 13 referindu-se la ”Protejarea sacralitatii familiei prin definirea constitutionala a casatoriei ca uniune intre un barbat si o femeie”.

Aceasta modificare constitutionala va exclude legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex si adoptiile de copii de catre ”cuplurile” homosexuale. In fata masivei si constantei propagande a grupurilor de lobbyisti homosexuali, transexuali si pedofili impotriva familiilor normale, notiunea sanatoasa si traditionala de familie trebuie protejata expres de orice incercare de a fi modificata sau relativizata.

Partidul Noua Dreapta sustine efortul Bisericii Ortodoxe Romane de modificare a Constitutiei pentru protejarea familiei traditionale

Natiunea si Statul Roman se bazeaza pe o mostenire, traditii, morala si cultura crestine, iar legalizarea casatoriilor si adoptiilor homosexuale sunt concepte total opuse valorilor societatii romanesi.

In plus, declinul demografic al Romaniei din ultimii 26 de ani dar si efectele plecarii a peste 5 milioane de romani peste hotare, pun deja in pericol existenta statului si natiunii romane si vor avea efecte negative in plan economic si social pentru intreaga societate. Este asadar interesul si datoria statului sa stopeze declinul demografic care ameninta viitorul Natiunii Romane si sa promoveze o politica de redresare a natalitatii centrata pe familia traditionala.

Noua Dreapta a fost si ramane principalul sustinator al valorilor familiei traditionale in spatiul public, organizand si ca ONG timp de 10 ani Marsul pentru Normalitate, manifestare anuala de respingere a casatoriilor si adoptiilor homosexuale, care anul acesta va ajunge la a 11-a editie.

Sursa: nouadreapta.org


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
sibello.net

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL