RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

LAURIAN STĂNCHESCU – AUTORUL “ZILEI NAȚIONALE BRÂNCUȘI” DIN PARLAMENT!

Print Friendly, PDF & Email

Ion Mocioi, ai mințit cand ai spus ca ești inițiatorul “Zilei Naționale Brancuși”!
Scrie in acest document cine este autorul “Legii Brancuși” din Parlament!
Florin Carciumaru o sa te excluda de la privilegii!

Fara domnul deputat Bogdan Ciuca, Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Legea Brancuși ar fi fost ingropata in Parlament. Multumesc, domnule Presedinte!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=825523514241647&set=a.104254983035174.3967.100003520176870&type=3&theater

LAURIAN STĂNCHESCU – AUTORUL “ZILEI NAȚIONALE BRÂNCUȘI” DIN PARLAMENT!

“Domnului Laurian Stănchescu

Grupul parlamentar ALDE apreciaza initiativa domnului Laurian Stănchescu privind consacrarea zilei de 19 februarie ca ziua Constantin Brâncuși, zi de sarbatoare nationala.

Avand in vedere ca ideea va apartine, membrii Grupului parlamentar, semnatari ai acestei legi, va multumesc pentru oportunitatea pe care ne-ati oferit-o de a fi parteneri in acest proiect prin care ii oferim lui Constantin Brâncuși mult mai putin decat ne-a oferit el noua.

Grup parlamentar ALDE

Deputat Liviu-Bogdan CIUCA

Lider grup”

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu

 

 

 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline