libris.ro

Unire prin intermediul mass mediei: Sesiunea inaugurală a Consiliului Consultativ Mass-Media România-Republica Moldova

Unire prin intermediul mass mediei: Sesiunea inaugurală a Consiliului Consultativ Mass-Media România-Republica Moldova

Reuniunea inaugurala a Consiliului Consultativ Mass-Media Romania – Republica Moldova a avut loc astazi, 29 februarie 2016, la sediul Ministerului Afacerilor Externe.

La eveniment au participat ministrul delegat pentru relațiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, ministrul comunicațiilor și pentru societatea informaționala, Marius Bostan, secretarul de stat din cadrul Departamentului pentru Relația cu Romanii de Pretutindeni, Petre Guran, secretarul de stat pentru afaceri strategice al Ministerului Afacerilor Externe, Daniel Ionița, Ambasadorul Republicii Moldova in Romania, Mihai Gribincea, precum și reprezentanți ai presei și societații civile din ambele țari.

Unire prin intermediul mass mediei: Sesiunea inaugurală a Consiliului Consultativ Mass-Media România-Republica Moldova

Consiliul Consultativ Mass-Media este o inițiativa a Departamentului Politici pentru Relația cu Romanii de Pretutindeni si urmareste sa creeze un cadru institutional care va avea, in principal, rolul de a implementa spatiul comunicațional comun intre Romania și Republica Moldova. Consiliul Consultativ Mass-Media se doreste a fi un element important pentru transpunerea normelor europene in țara vecina, care sa contribuie la valorificarea oportunitatilor pe care le ofera colaborarea bilaterala in domeniul mass-media.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Noul forum e menit sa puna la punct un regulament care sa asigure aplicarea unor norme comune de bune practici, sa defineasca proiecte care sa asigure coerenta politicii editoriale in spatiul comunicational comun și sa incurajeze reprezentanții mass-media din cele doua state in vederea integrarii in grilele de programe sau in publicații a unor rubrici axate pe evolutiile din tara partenera.

Membrii Consiliului Consultativ sunt reprezentanți ai canalelor de informare in masa din ambele țari, membri ai societatii civile și experti in comunicare și se vor intruni alternativ, la Bucuresti si la Chișinau. Secretariatul Consiliului va fi condus de expertul in comunicare Vlad Țurcanu, potrivit comunicatului de presa publicat de mae.ro.

Sursa: www.mae.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info