fbpx

RSS

Iohannis tocmai a primit o mare …

Miercuri, 11 decembr…

Românii din jurul granițelor se …

Care sunt consecințe…

Monument al eroilor români din P…

Marți, 10 decembrie …

Moment de iluminare: „Ar fi o ma…

În urmă cu vreo două…

PROTEST al românilor pe pagina d…

PROTEST al românilor…

Știe tot mapamondul că Iohannis …

După ce de curând fo…

Suedia, curva care stă la masă c…

Tocmai din Suedia, ț…

A. Pavelescu: "Într-un stat norm…

"CĂTĂLIN PREDOIU, MI…

De ce știu ungurii o istorie fal…

Sigismund de Luxembu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Unire prin intermediul mass mediei: Sesiunea inaugurală a Consiliului Consultativ Mass-Media România-Republica Moldova

Print Friendly, PDF & Email

Reuniunea inaugurala a Consiliului Consultativ Mass-Media Romania – Republica Moldova a avut loc astazi, 29 februarie 2016, la sediul Ministerului Afacerilor Externe.

La eveniment au participat ministrul delegat pentru relațiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, ministrul comunicațiilor și pentru societatea informaționala, Marius Bostan, secretarul de stat din cadrul Departamentului pentru Relația cu Romanii de Pretutindeni, Petre Guran, secretarul de stat pentru afaceri strategice al Ministerului Afacerilor Externe, Daniel Ionița, Ambasadorul Republicii Moldova in Romania, Mihai Gribincea, precum și reprezentanți ai presei și societații civile din ambele țari.

Unire prin intermediul mass mediei: Sesiunea inaugurală a Consiliului Consultativ Mass-Media România-Republica Moldova

Consiliul Consultativ Mass-Media este o inițiativa a Departamentului Politici pentru Relația cu Romanii de Pretutindeni si urmareste sa creeze un cadru institutional care va avea, in principal, rolul de a implementa spatiul comunicațional comun intre Romania și Republica Moldova. Consiliul Consultativ Mass-Media se doreste a fi un element important pentru transpunerea normelor europene in țara vecina, care sa contribuie la valorificarea oportunitatilor pe care le ofera colaborarea bilaterala in domeniul mass-media.

Noul forum e menit sa puna la punct un regulament care sa asigure aplicarea unor norme comune de bune practici, sa defineasca proiecte care sa asigure coerenta politicii editoriale in spatiul comunicational comun și sa incurajeze reprezentanții mass-media din cele doua state in vederea integrarii in grilele de programe sau in publicații a unor rubrici axate pe evolutiile din tara partenera.

libris.ro

Membrii Consiliului Consultativ sunt reprezentanți ai canalelor de informare in masa din ambele țari, membri ai societatii civile și experti in comunicare și se vor intruni alternativ, la Bucuresti si la Chișinau. Secretariatul Consiliului va fi condus de expertul in comunicare Vlad Țurcanu, potrivit comunicatului de presa publicat de mae.ro.

Sursa: www.mae.ro


Comentarii

comentarii

libris.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL