Categories: Antiromanism

Je suis Lactate Bradet! De azi voi boicota Auchan!

In repetate randuri noi ne-am exprimat ingrijorarea ca in Romania se fac eforturi „deosebite” pentru a distruge industria alimentara autohtona si in general cam orice investitie cu capital romanesc. Pentru a distrage atentia de la scandalul mortii bebelusilor din spitalele romanesti, s-a fabricat rapid un scenariu pe care mass media din Romania aservita intereselor straine si postacii de serviciu ai asa zisei „societati civile” l-au servit rapid opiniei publice, iar tapul ispasitor a fost gasit in persoana unui producator autohton de lactate: Lactate Bradet.

Prin intermediul unui comunicat de presa scris cu picioarele, cei de la Auchan au anuntat ca au retras de la vanzare produsele alimentare provenite de la furnizorul „Lactate Bradet”:

„Dupa ce informatiile au ajuns in public, Auchan a decis sa retraga inca de ieri toate produsele  din sortimentatie de la furnizorul Bradet, fara ca aceasta masura sa fi fost solicitata de autoritati. Va reamintim insa ca din declaratiile transmise de catre domnul Daniel Lupu, Director DSV Arges, lotul cu probleme nu s-a regasit in hipermarketuri”, se arata in comunicatul de presa transmis de catre cei de la Auchan

Prin intermediul unui comunicat de presa scris cu picioarele, cei de la Auchan au anuntat ca au retras de la vanzare produsele alimentare provenite de la furnizorul „Lactata Bradet”

A remarcat cineva ce scrie in acest asa zis document: „Infortmare de presa”? Daca atata atentie au acordat cei de la Auchan „infortmarii de presa”, atunci sigur au examinat intr-un mod corespunzator si cazul producatorului roman de lactate…

Je suis Lactate Bradet! De azi voi boicota Auchan!

Incepand de astazi voi boicota hipermaket-urile Auchan si sper ca si alti romani care inteleg aceasta situatie absurda imi vor copia gestul. In astfel de momente trebuie sa ne aratam solidaritatea fata de producatorii romani. N-am cumparat pana acum niciodata produse de la „Lactate Bradet”. Nici macar nu am auzit pana acum de aceasta marca, insa sunt hotarat s-o caut prin magazinele romanesti si sa le cumpar produsele.

„Va multumim mult de tot celor ce ne sunteti alaturi, ne cerem scuze celor, pe care, poate, i-am suparat. Este foarte greu ca in aceasta tara unde mass media te ridica si tot ea te distruge sa ne exprimam punctul de vedere. Asa cum s-a scris suntem o fabrica mica, acea fabrica in care toata familia a fost implicata si de unde noi, toata familia, de la mic la mare consumam produsele. Din aceasta fabrica, in toata aceasta perioada, au plecat produse si in comunitatea europeana si nu am avut niciodata niciun incident. Pana in acest moment, nu stim ce sa va spunem, fiindca rezultatele analizelor nu sunt finale; tocmai de aceea nu vrem sa facem vreo declaratie in acest sens; dar, asa cum parinti de la Marie Curie au iesit si au declarat ca NU branza proaspata a fost alimentul consumat de copilasi si atata timp cat analizele facute pana la aceasta data atat la personal cat si la produse au iesit bune, haideti sa nu ne mai dam cu parerea si sa lasam persoanele abilitate sa-si faca treaba.
Suntem parinti, suntem persoane cu frica de Dumnezeu si ne este foarte greu in aceste momente sa intelegem ce se intampla.”, scrie intr-o postare de pe pagina de Facebook a Lactate Bradet 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • La prostie se răspunde cu prostie, boicotați produsele pe care scrie Auchan nu magazinul, acolo sunt alte sute de produse ale unor investitori români, ce faceți? boicotați produsele românești?

  • Asa cred si eu, Auchan nu ca nu trebuia sa actioneze asa, ci trebuia sa retraga imediat de la vinzare toate CELELALTE marci si sa lase numai Bradet pe rafturi, sa ii reduca pretul si chiar sa o dea la promotii (1+1 gratis), tombole ad-hoc, etc.
    Asa facea o firma serioasa, nu handicapatii astia care nu au avut bani sa-si cumpere tastatura la care litera R sa nu stea langa litera T.

  • Daca mergem pe fapte si nu pe patriotisme ieftine lucrurile stau asa. ESTE E-COLI IN BRANZA BRADET? ESTE! Auchan trebuia sa o vanda cu riscul de a incalca legea? NU. Poate ca au salvat cateva vieti facand asta.

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

9 ore ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

15 ore ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

2 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

3 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

4 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

5 zile ago