RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

APEL NAȚIONAL PENTRU SALVAREA COMPLEXULUI ENERGETIC OLTENIA!

Print Friendly, PDF & Email

Cruciada neortodoxă împotriva României a atins deja proporții istorice care duc la drame umane și la un dezastru național fără precedent. Complexul Energetic Oltenia a devenit ținta unor asasini economici, a unor mercenari industriali care vor să distrugă una din marile inimi ale economiei românești de care depinde soarta Gorjului, dar și soarta României.

Vă rog să ne adunăm cu toții și să apărăm Complexul Energetic Oltenia, să oprim această execuție publică a unui simbol național, ne-au ucis destul 26 de ani, a venit vremea să ne întoarcem ca frunza și ca iarba primăverii, așa cum a grăit Tudor Vladimirescu înaintea morții.

APEL NAȚIONAL PENTRU SALVAREA COMPLEXULUI ENERGETIC OLTENIA!

Fraților, și noi suntem înaintea morții poporului nostru, să îndepărtăm gunoaiele și iarba rea care ne-au năpădit și să trimitem un ultimatum Guvernului și Europei. Noi suntem stăpânii României, noi decidem cum să trăim, iar destinul nostru se scrie și se rescrie numai de noi și de Dumnezeu.

Vă rog să inițiem “Memorandumul Național pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia”, să-l semnăm și să-l depunem la Palatul Cotroceni, Guvern, Parlament, și tot în Parlament să fie interpelați Președintele și Premierul. Cerem un răspuns public, dar să nu fie împotriva voinței noastre.

Complexul Energetic Oltenia nu moare decât odată cu noi, să afle Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Parlamentul României și cancelariile străine. Mai avem atâta mândrie, onoare și spirit de sacrificiu!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Foto: Complexul Energetic Oltenia


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline