RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

“CERCUL DE FOC BRÂNCUȘI” LA POARTA SĂRUTULUI!

Print Friendly, PDF & Email

ORA 19,00!

Pe 16 Martie 1957, se stingea Brâncuși departe de țară. Sufletul lui avea să se chinuie în pământ străin, departe de sufletul mamei sale, așa cum strigă de pe patul de moarte când se spovedește Episcopului Teofil Ionescu de la Biserica Română din Paris.

În seara asta vom aprinde un “Cerc de Lumină” în jurul Porții Sărutului, un cerc din lumânări după obiceiul românesc, sfințind și tămâind sufletul Titanului din Hobița. Au răspuns chemării mele un grup de tineri gorjeni împreună cu liderul lor, domnul Cosmin Calotă, păstrători ai memoriei și spiritului Patriarhului lui Dumnezeu, Constantin Brâncuși.

Ei fac parte din partidul politic M10 Gorj, în sfârșit cineva din această sferă înțelege că nu politica este lada de zestre a unei națiuni, ci spiritualitatea ei. Invit toate partidele gorjene, pe toți gorjenii să ne împletim mâinile cu lumânări aprinse și să înălțăm spre cer “Cercul de foc Brâncuși”.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline