RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Patriotism pe bani in Rusia. Moscovitii primesc 300 de ruble (4 dolari) pentru a celebra 2 ani de la anexarea Crimeii

Print Friendly, PDF & Email

Moscovitii sunt ademeniti cu suma de 300 de ruble (aproximativ 4 dolari) sa participe la mitingul si festivitatile organizate de catre autoritati cu ocazia celebrarii a doi ani de la anexarea peninsulei Crimeea.

Totul se face la vedere, in plina zi, o persoana este desemnata sa imparta banii, iar in fata sa se formeaza deja un rand de moscoviti care isi asteapta recompensa pentru “patriotism”.

Patriotism pe bani in Rusia. Moscovitii primesc 300 de ruble (4 dolari) pentru a celebra 2 ani de la anexarea Crimeii

Clipul video publicat pe YouTube care dovedeste faptul ca rusii sunt practic mituiti de catre autoritati pentru a mima patriotismul, a fost postat pe retelele de socializare starnind numeroase critici din partea internautilor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline