RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

INFRATIREA ROMANIEI CU REPUBLICA MOLDOVA: colaborare intre PNL Romania si partidele unioniste din Republica Moldova

Print Friendly, PDF & Email

COMUNICAT DE PRESA AL PNL DIASPORA: INFRATIREA ROMANIEI CU REPUBLICA MOLDOVA

Cu ocazia intrunirii Ligii Aleșilor Locali ai Partidului Național Liberal, filiala PNL Diaspora a inițiat o invitație catre partidele de dreapta din Republica Moldova, cu scopul stabilirii unei colaborari permanente intre primariile de pe cele doua maluri ale Prutului. La evenimentul desfașurat la Constanța au raspuns invitației aleși locali ai Partidului Liberal Democrat din Moldova precum și ai Partidului National Liberal – Republica Moldova.

INFRATIREA ROMANIEI CU REPUBLICA MOLDOVA: colaborare intre PNL Romania si partidele unioniste din Republica Moldova

Concret, aceasta colaborare se va materializa prin derularea de proiecte comune și prin infrațirea dintre localitați din Romania cu localitați din Republica Moldova. Ca urmare, in perioada urmatoare reprezentanții PNL Diaspora impreuna cu aleșii locali din Republica Moldova vor identifica primariile care doresc infrațirea și vor stabili agenda de urmat astfel incat, imediat dupa alegerile din 5 iunie, sa fie posibila semnarea acordurilor de infrațire intre localitațile din Republica Moldova și cele din Romania.

“Prin aceste acțiuni, PNL Diaspora, impreuna cu partidele de dreapta din Republica Moldova, ranforseaza Podul de Flori de peste Prut. O agenda comuna, insoțita de acțiuni concrete, proiecte in parteneriat și, mai ales, infrațirea dintre localitați, reprezinta exponentul viu al dezideratului de apropiere dintre doua entitați administrative. Dupa cum se știe de ani buni, relațiile cu Basarabia au ocupat un loc special in sufletul tuturor romanilor de buna-credința. Indiferent de pe care mal al Prutului ne-am situa, pe partea cealalta ne-ar privi frații in ochi”, a declarat co-președintele PNL Diaspora, Victor Ionescu.

La finalul lucrarilor Ligii Aleșilor Locali ai PNL, delegația din Republica Moldova a avut un schimb de idei cu co-președintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, cu vicepreședintele PNL, Florin Alexe, cu co-președintele PNL Iași, Costel Alexe precum și cu alți lideri ai PNL.

Biroul de presa al PNL Diaspora

Foto: PNL.MD

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline