RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

1000 de primari de pe ambele maluri ale Prutului au votat pentru eliminarea granitelor dintre cele doua state romanesti

Print Friendly, PDF & Email

In cadrul cadrul Conferintei Reprezentantilor Comunităților Locale din România si Republica Moldova s-au reunit 1000 de primari de pe ambele maluri ale Prutului care au votat pentru eliminarea granitelor birocratice intre cele doua state romanesti.

La acest eveniment au fost prezenti primari ai unora dintre celor mai importante orase din Romania si Republica Moldova: Chisinau, Iasi, Pitesti, etc, dar si ministrii din actualul guvern Ciolos si alti inalti demnitari de pe ambele maluri ale Prutului.

1000 de primari de pe ambele maluri ale Prutului au votat pentru eliminarea granitelor dintre cele doua state romanesti

“Am convingerea ca impreuna punem astazi caramizi solide la garantarea bunastarii populației din Romania și Republica Moldova. Prin intermediul infratirilor așezam temeliile durabile pentru o Romanie capabila. Conectam localitați, județe și raioane pentru a conecta malurile de Prut”, a declarat George Simion, presedintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline