Sebastian Lăzăroiu: „Cum scapam de clubul mafiot controlat de la Moscova via Budapesta care isi zice UDMR”

Sebastian Lăzăroiu: "Cum scapam de clubul mafiot controlat de la Moscova via Budapesta care isi zice UDMR", foto: captura Nasul TV

Sebastian Lăzăroiu considera ca Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania (UDMR) este un club mafiot controlat de Moscova via Budapesta si ca a venit vremea sa scapam de aceasta formatiune politica nociva.

[alert-announce]”Poate ca a sosit timpul ca unul din partidele mari sa isi asume deschis sa ii reprezinte si pe maghiari, sa le apere drepturile, sa le protejeze sensibilitatile. Poate ar trebui ca PSD sau PNL sa scape de complexele astea ale majoritarului, cu atat mai mult cu cat, la ultimele alegeri, romanii au votat un ultra-minoritar, „mai minoritar” decat ungurii, ca sa zic asa. E singura varianta de a scapa de clubul mafiot controlat de la Moscova via Budapesta care isi zice UDMR”, a declarat Sebastian Lazaroiu, potrivit epochtimes-romania.com[/alert-announce]

Sebastian Lăzăroiu: „Cum scapam de clubul mafiot controlat de la Moscova via Budapesta care isi zice UDMR”

Fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu recunoaste ca UDMR-ul a fost sustinut si intretinut pe scena politica romaneasca de catre partidele romanesti. In anii scursi din decembrie 1989 si pana astazi, aproape toate formatiunile politice romanesti s-au folosit de ori cate ori au avut ocazia de UDMR pentru a obtine capital politic sau pentru a forma majoritati politice in Parlamentul Romaniei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[alert-success]”UMDR este cel mai aprig oponent al votului prin corespondenţă (s-a manifestat deja în sensul asta în 2011). Motivul? Dacă se introduce votul prin corespondenţă, UDMR nu mai trece pragul de 5%. Faptul că UDMR abia reuşeşte acum să ia 5% se datorează în principal diferenţialului de mobilizare între români şi maghiari. Scorul de 6-7% e doar un vis, pentru că destui maghiari sunt ei înşişi scârbiţi de UDMR.

Dacă s-ar introduce votul prin corespondenţă, participarea românilor ar creşte atât de mult încât ar anula diferenţialul actual de mobilizare. Aşadar, repet, PNL trebuie să ofere garanţii că nu vor târgui cu Kelemen speranţele diasporei. Şi o poate face într-un singur fel. Să introducă în protocol susţinerea pentru votul prin corespondenţă”, a mai adaugat Sebastian Lazaraoiu[/alert-success]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info