RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

EVENIMENT PUBLIC DEDICAT “MARȘULUI MINERILOR ȘI ENERGETICIENILOR”!

Print Friendly, PDF & Email

COMUNICAT DE PRESĂ!

Eveniment public dedicat eroilor “Marșului minerilor și energeticienilor din Gorj”!

Consiliul Județean Gorj a decis să omagieze public pe gorjenii care au străbătut pe jos România, 320 km pentru Ideea Națională: S.O.S., SALVAȚI COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA. Este o recunoaștere publică pe care o apreciez, mai ales că propunerea mea a fost respinsă de clasa politică românească. Nu dau nume, dar o fac dacă sunt obligat de replici ipocrite.

EVENIMENT PUBLIC DEDICAT “MARȘULUI MINERILOR ȘI ENERGETICIENILOR”!

Evenimentul are loc joi, 28 Aprilie – ora 18,00 în fața Monumentului funerar în care veșnicesc osemintele Eroinei de pe Jiu, Ecaterina Teodoroiu. Consiliul Județean Gorj a precizat că este un demers civic, nicidecum unul politic sau de partid. Reprezentanții puterii și “opoziției” pot prelua această inițiativă de onoare.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline