RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Doua biserici si un student, aripi de inger pentru un sat si o manastire din Covasna

Print Friendly, PDF & Email

Doua biserici și un student, aripi de inger pentru un sat și o manastire din Covasna. Un student din Liga Studenților Iași, care a ales ulițele pline de noroi din Dobarlau Vale, jud. Covasna, in locul promenadelor de la mall. Un student care a ales sa imparta bucurie. Doamne ajuta, frate Ovidiu Comanac!

Acțiunea noastră românească în Harghita și Covasna nu este una ocazională, ci continuă. Este deja al treilea an la rând de când enoriașii celor două biserici ortodoxe din Cașin, jud. Bacău, trimit de Izvorul Tămăduirii semnele lor de dragoste frățească țăranilor români din Dobârlău Vale și copiilor aflați în grija Mănăstirii Mărcus, jud. Covasna.

Doua biserici si un student, aripi de inger pentru un sat si o manastire din Covasna

Anul acesta cel insarcinat cu randuirea și distribuirea alimentelor daruite de moldoveni a fost tanarul de numai 20 de ani, prietenul nostru Ovidiu. A fost prezent in mai toate acțiunile noastre, inclusiv in cele doua de pana acum de la Dobarlau, dar de aceasta data a organizat totul la fața locului fara noi ceilalți din Acțiunea Romani pentru Romani.

Bineințeles, ajutor de nadejde i-a fost vrednicul parinte Lucian Pozna, care a inființat un centrul social unde in fiecare zi copiilor din sat le este oferita o masa calda, dar și invațatura creștina, o importanta cantitate de alimente neperisabile ramanand in acest lacaș.

Ce concluzii trag eu din aceasta isprava raportandu-ma la tanarul de 20 de ani. Nu știu daca este sau nu reprezentativ din punct de vedere sociologic pentru generația sa, nu am competențe in acest domeniu pentru a-mi exprima o opinie.

Știu insa cu certitudine urmatorul lucru: oricare om ce are credința in Iisus Mantuitorul și iubeste Neamul Romanesc, are incredere și in el insuși, caci știe ca puterea ii este data de Dumnezeu, de eroii și martirii acestui Pamant.

Acel om va reuși, sau se va stradui cel puțin, sa faca cate ceva pentru a-și marturisi aceasta credința. Va putea darui Lumina, dobandind-o in același moment in care o va darui.

Doamne ajuta, frați romani. Doamne ajuta, Ovidiu!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline