Amenzi usturatoare pentru cei care arunca pe jos coji de seminte sau alte gunoaie

Ne plangem adeseori ca suntem criticati de catre straini, insa adevarul este ca de foarte mult timp nu suntem in stare sa ne organizam si sa pastram ordinea, linistea publica si curatenia in orasele din Romania. Cum sa te astepti sa te respecte strainii cand tu ca roman nu-ti respecti propriul spatiu si mediu in care traiesti?

Pana acum, era deja o imagine zilnica obisnuita sa poti vedea in anumite locuri publice scuipatorii de seminte aliniati ca la sezatoare, sau romani veniti din strainatate care abia asteptau sa ajunga in Romania pentru a putea arunca in voie diverse gunoaie sau ambalaje pe strada.

Legislatia care-i pedepseste pe cei cei care arunca pe jos coji de seminte sau alte gunoaie exista de multa vreme, insa aceasta nu era aplicata, amenzile fiind la fel de rare ca si taxele si impozitele platite de manelisti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Amenzi usturatoare pentru cei care arunca pe jos coji de seminte sau alte gunoaie

La IASI, in doar cateva zile, au fost date zeci de amenzi pentru nerespectarea normelor de curatenie, fiind amendati scuipatorii de seminte sau cei care arunca mucuri de tigari sau alte gunoaie pe jos. In perioada 6-8 mai 2016, politistii locali din Iasi au aplicat 127 de sanctiuni contraventionale in valoare de 20.939 lei.

Politia locala din Iasi a aplicat amenzi celor care consumau seminte si aruncau cojile pe jos, pentru cei care fumau in locuri nepermise sau pentru cetatenii care depozitau gunoaie in locuri neamenajate pentru acest scop.

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Umbra Romaniei Mari provoaca discursuri antiromanesti printre politicienii din Ucraina

mar mai 10 , 2016
Inca de prin anul 2011, anumiti politicieni din Ucraina ( mai cu seama cei prorusi), s-au dezlantuit cu o serie de discursuri publice antiromanesti, invocand amenintari si pretentii teritoriale inexistente ale Romaniei fata de statul ucrainean. In anul 2013, Andrei Bulgarov (Andriy Bulharov ), seful Administratiei de Stat a raionului Reni (regiunea Odesa) […]
Umbra Romaniei Mari provoaca discursuri antiromanesti printre politicienii din Ucraina, FOTO: zakarpattya.net.ua

Poate vă place și:

libris.ro