Revoltator! Mormintele eroilor romani din Primul Razboi Mondial au fost vandalizate la Dej!

Nu mai exista nimic sfant pe aceasta lume pentru unii dintre concetatenii nostri “romani”. In doar patru zile, zeci de morminte din Cimitirul de pe Dealul Florilor din Dej ale soldatilor romani cazuti in timpul Primul Razboi Mondial, au fost vandalizate si profanate.

Este o situatie revoltatoare, intalnita nu doar in Cimitirul de pe Dealul Florilor din Dej, ci din pacate si in multe alte cimitire din vestul tarii care adaposteau ramasitele trupesti ale soldatilor romani cazuti in razboi pentru apararea patriei.

Cititi si: Am uitat sa ne mai respectam eroii?

Revoltator! Mormintele eroilor romani din Primul Razboi Mondial au fost vandalizate la Dej!

“Eroii neamului romanesc, fauritorii Romaniei Mari, umiliți in Cimitirul de pe Dealul Florilor din Dej! Zeci de morminte devastate, vandalizate și nimeni nu vede, nimeni nu aude. In decurs de patru zile 5, 6, 7, și 8 mai 2016 au fost distruse huliganic aproximativ 50 de morminte ridicate in memoria soldaților cazuți la datorie in Primul Razboi Mondial.
RUȘINE! RUȘINE! RUȘINE! celor care au facut asemenea fapte precum și celor care nu iau masuri și e de datoria lor sa o faca!!!”, a postat Paltinean Cristian Alexandru pe contul sau  de Facebook

Cititi si: Lege pentru mafia cimitirelor din Romania

FOTO: Paltinean Cristian Alexandru